En klassiker med et twist: Marias brombærsnitter
8. oktober 2019Liv & Stil,Opskrifter
En klassiker med et twist: Marias brombærsnitter
Alle elsker hindbærsnitter (det er i hvert fald vores erfaring). Tør du give klassikeren et twist? Du er i trygge kagehænder, hvis du følger Maria Vestergaards opskrift på søde, sprøde, smukke brombærsnitter.
Af Maria Vestergaard @mariavestergaard.dk
Det skal du bruge til mørdejen:
70 g flormelis
150 g hvedemel
80 g blødt smør
2 æggeblommer
Det skal du bruge til pynten:
150 g brombærsyltetøj
80 g flormelis
25 g æggehvider
Guldstøv
Friske brombær
Sådan gør du:
Smuldr smør i melet.
Tilsæt æggeblommer, og ælt dejen godt igennem, til den bliver glat og ensartet.
Pak dejen sammen i husholdningsfilm, og køl den ned i køleskabet i ca. 30 min.
Rul dejen ud med en kagerulle og evt. en anelse mel, og udstik den i de forme, du ønsker.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem ved 180 graders varme (varmluft) i ca. 8-10 min, til de er blevet let gyldne.
Lad dem køle helt af på en bagerist, inden du lægger dem sammen med brombærsyltetøj.
Bland flormelis med æggehvider, og fordel glasuren på brombærsnitterne.
Pynt med friske brombær og guldstøv.
Tallerken til 100 kr. fra Imerco Home
Kop til 49,95 kr. fra Imerco Home
Georg Jensen termokande til 1499 kr. fra Imerco Home
Vase til 39,95 kr. fra The & Ide
Evighedsbuket til 129 kr. fra Tine P
Tilbage er kun at sige: Klar, parat, bag!
Prøv også Marias opskrifter på æblesmør og scones
Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.