Boligbutikker, blomster og meget mere i Odense

De bedste boligbutikker og blomsterforhandlere i Odense

Boligbutikker, blomster og meget mere i Odense


Boligen – hjemmet – betyder meget for de fleste.

Nogle samler på designermøbler, andre tapetsere med skønne blomster på væggene, maler deres egen kunst, laver kreative anordninger med interiør mens andre igen er til det helt enkle og nordiske. I Odense finder du et væld af bolighuse, møbelforretninger, blomsterbutikker og små hyggelige interiørbikse, der tilbyder alt fra populære designervaser til håndlavede unikastykker.

 

Og er man nu alligevel er i Odense, hvorfor så ikke gå i Rosengårdcentret og søge ly for det danske vejr? For det første er her altid tørvejr, og for det andet finder du et hav af inspirationskilder til fornyelse og forskønnelse af boligen med både boligbutikker, møbelforhandlere og friske blomster lige til at tage med hjem – uanset om du bor i Odense C eller ej.

 

Skandinavisk design og brugskunst

Er du til stilrent skandinavisk design og unikke håndlavede møbler, er Bolia stedet for dig. Her kan du lade hænderne føle de velourbløde sofaer, indsnuse duften af træet og beskue de inspirerende installationer, mens du får serveret en god økologisk kaffe. Et møbelhus for Odenses designbevidste.

Er du mere til moderne brugskunst har StiLia et stort udvalg af designervarer, plakater, interiør og smykker i et nordisk look, der fuldender den enkle skandinaviske boligindretning. Og er der nogle, der mestrer skandinavisk boligdesign, så er det Søstrene Grene. Her finder du alt, hvad det designhungrende hjerte kan begære af møbler, gaveartikler og design til hvert et rum i boligen. Søstrene er også kendte for deres populære design- og møbelkollektioner, der skaber lange køer af forventningsfulde boligentusiaster.

Kunst i kælderen

Brænder dit hjerte for kunst og malerier, er Kunstkælderen et besøg værd i din jagt på nyt til væggene hjemme i boligen. Her kan du købe maleriske mesterværker og uendelige motiver, der sender tankerne på himmelflugt – foruden naturligvis at fuldende boligindretningen i hjemmet. Og kan du godt lide at opleve kunsten sammen med andre, kan du komme til artist talks, hvor kunstnerne, her også fra Odense omegn, fortæller om værkerne, imens der sippes vin eller slubres kaffe.

 

Er køkkenet det vigtigste rum i din bolig, er der altid et stort udvalg af både det basale til madlavningen og design til borddækningen hos Inspiration, Kop og Kande og Rosengårdens Isenkram.

 

En verden af blomster

I Rosengårdcentret ved vi, at intet spreder hygge og stemning i boligen som en buket friske og duftende blomster fra blomsterhandleren. Derfor finder du både blomsterbuketter og blomsterkranse lavet af blomsterdekoratører eller helt enkle blomsterbuketter fra Føtex, der passer til alle budgetter og boligindretninger. Og er du i tvivl om, hvilke planter der kan tåle frost, hvordan man ompotter stueplanterne derhjemme, hvornår man skal gøde eller noget helt fjerde, så er du kommer til det rette sted. Spørg løs hos vores blomsterhandlere, og få styr på planterne i hjemmet.

 

I Rosengårdcentret finder du altid god service, og i personalet i boligforretningerne er altid klar på at hjælpe dig, så din bolig får den lækreste indretning og de smarteste designermøbler i hele Odense. Så ved du, hvor du skal sende din veninde hen, når hun falder i svime over dit nye stilleben af designvaser og blomsterbuketter i vindueskarmen.

Velkommen i Rosengårdcentret – Odenses bedste udvalg af designermøbler, boligbutikker og blomsterhandlere.