Børnetøj, legetøj og børnesko i Odense

Børnebutikker i Odense? De ligger allesammen i Rosengårdcenteret.


Nyt tøj til de mindste, et væld af bløde bamser, den seneste nye dille fra legetøjsbutikken, kreative ideer i hobbyforretningen, en børnevenlig restaurant og en tur i biografen. Du finder alt det bedste til en rigtig dejlig dag med ungerne samlet i Rosengårdcenteret.

Små børn er ikke så vilde med at vente i klapvognen, mens mor shopper. Det kender vi alle. Men så snart de mindste kan gå, er de klar til en tur i Odenses bedste børnebutik; Rosengårdcenteret. Her er alt hvad små spirrevipper kan drømme om!

Smart tøj og fri leg

Start med et nyt smart outfit i for eksempel H&M. Her finder du både noget til de allermindste og de lidt større skole-rollinger. Og måske det også bliver til et par nye hurtige løbesko eller hverdags-sneakers fra én af centerets mange sportsbutikker. Så er der garanteret stor misundelse i skolegården. Du finder Nike Store, Sport Point, Intersport og OBI Sport Outlet lige om hjørnet, og personalet er altid klar på at hjælpe med at finde det helt rigtige og superseje outfit. Når det praktiske er på plads, er det tid til en tur i Game Stop eller Løvens Hule, alt efter hvor stor man er. Her er der hyldemeter efter hyldemeter med de allerfedeste spil til både de hårde actionhelte, dem der gerne vil løse gåder og lære, dem der vil bygge universer og huse, og meget mere. Og skal kreativiteten flyde i børnehøjde står Panduro Hobby, Flying Tiger Copenhagen og Bog og Idé klar med inspiration og masser af gode materialer og ideer til ny skøn hobby i weekenden. Her er der plads til fri leg med malerpletter på forklædet og glimmer i håret. Kun fantasien sætter grænser for udfoldelserne. Men kniber det med opfindsomheden, er der altid hjælp og inspiration at hente fra det kreative personale.

Og så kan man få mange fantastiske timer til at gå med at kigge længselfuldt på og lege med det store udvalg i BR og Toys’R’Us. Så godt at det kan være helt svært for mor og far at få legebarnet med videre.

Efter sådan en omgang giver det god mening med et pitstop for at tanke ny energi på én af Rosengårdcenterets mange børnevenlige restauranter. Og måske, hvis man er rigtig heldig, efterfulgt af en is fra Sv. Michelsen eller Paradis Is.

Også plads til underholdning

Hvis der på nogen måde overhovedet er flere supermandskræfter tilbage, kan man jo meget passende slutte en sjov og børnevenlig shoppetur af med en tur i en af Odenses allerbedste biografer; nemlig CinemaxX. Her er både BabyBio for de allermindste – eller egentlig bare mest for mor og far imens baby sover, og MinimaxX for dem der lige skal lære biograf-konceptet at kende. Men mon ikke en stor popcorn kan hjælpe lidt på vej?

Så rigtig hjerteligt velkommen til en særdeles børnevenlig shoppetur i Odenses bedste børne-, hobby- og legetøjsbutikker næste gang du rigtigt skal hygge med familiens mindste medlemmer.