Vero Moda og Selected guider: Blue Jeans til ham og hende

På listen over ting, der aldrig går af mode, er naturligvis de blå bukser i det slidstærke materiale. Denimbukser. Jeans. Cowboybukser. Kære bukser har mange navne. Og mindst lige så mange former! Derfor har vi taget en jeans-snak med de gode folk fra Vero Moda og SELECTED, så du kan blive lidt klogere på de mange valgmuligheder.

Jeans-guide fra Vero Moda til hende

1. Mom Jeans

Det er måske lidt pudsigt, men de såkaldte Mom Jeans er faktisk tiltænkt den slanke pige uden for mange kurver. De er nemlig med til at få hofterne til at syne bredere.

Mom jeans fra Vero Moda til 379,95

2. Slim fit − high rise

De er gode til den lidt mere curvy pige, der ikke er bange for at vise ben og numse frem. Og så gør de noget genialt − de fremhæver taljen og giver en illusion om, at benene er endnu slankere, hvilket den mørke farve er med til at understrege.

Slim fit, high rise jeans fra Vero Moda til 259,95

3. High rise, loose fit og kort i benene

Den her model er god til dig, der har smalle hofter, men stor barm. Det skaber nemlig en god symmetri i hele posituren. Og så en lille bonus: De fleste mænd er vilde med ankler.

High rise, loose fit jeans fra Vero Moda til 449,95

Jeans-guide fra SELECTED til ham

1. Slim Leon

Her er de ultimative jeans til dig, der ønsker tætsiddende bukser, men samtidig ikke vil gå på kompromis med komforten. Materialet er nemlig i superstretch og virkelig comfy at have på.

Slim Leon Jeans fra SELECTED til 699,95

2. Slim Tapered

Ikke for løse, ikke for stramme. Slim jeans er straight ved hoften, slim ved lårene og smallere ved anklen.

Slim Tapered Jeans fra SELECTED 699,95

3. Straight fit

Lige op. Lige ned. Du skal vælge et straight fit, hvis du kan lide løse jeans, der ikke bliver alt for baggy og loose. Det er en god pasform til dig, der har muskuløse ben.

Straight Scott Jeans fra SELECTED til 699,95

Selvom der er en række kendetegn ved de forskellige typer af jeans, der matcher specifikke former, så kommer vi nok ikke udenom, at bukser generelt skal prøves på for at mærke kemien. For det er lidt ligesom med kærlighed, der skal nok være et par perfekte jeans til alle. Og heldigvis står de klar til at hjælpe med at finde dit match i Vero Moda og SELECTED

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.