Spejder Sport anbefaler: 4 x blæret festival-gear

Hvad skal man nu lige have pakket til sådan en festival af grej? Altså udover højttaleren og øl-bongen? Vi har spurgt Rosengårdcentrets egne outdoor-eksperter til råds.

De gode folk i Spejder Sport har udvalgt 4 produkter, som potentielt kan ende med at blive det mest geniale grej, du ikke lige selv havde tænkt på at tage med på festival. Og som uden tvivl vil få dig til at se temmelig rutineret ud.

Uden sammenligning, det absolut ultimative alt-i-én-produkt

Okay, det her er smart! For nej, det er ikke bare en sæbe. Det er en multisæbe: Opvaskemiddel, vaskemiddel, håndsæbe, ansigtssæbe, kropssæbe og hårshampoo i én! Og så er det tilmed en meget miljøvenlig en af slagsen, som ikke efterlader miljøskadelige stoffer, når du bruger den i naturen. Så hvis du fx vasker op i en balje, som står på græsset, skal du ikke bekymre dig om, om der ryger lidt sæbevand ved siden af. Prisen for årets alt-i-én-festivalprodukt går til… Clean Bio Soap! Kæmpe klapsalve.

Tag komfuret med på festival

Hvad med, om du var ham der den overskudsagtige type, der stod op om morgenen og lavede æg og bacon til hele campen? Eller er I mere til at leve af pasta med ketchup hele ugen for at have flere penge til øl? Til begge scenarier er det transportable komfur/pande-grydesæt fra Spejdersport ideelt at have med. Her har du to størrelser gryder, en pande og en brænder, der fungerer ligesom en grillstarter, til at tænde op med. I ét komplet sæt.

… Og så kan du jo i øvrigt vaske gryderne op i din multisæbe bagefter.

Multifunktionel sovekammerat – til rigtig kolde og rigtig varme nætter

Wool Lineren fra Asivik er en såkaldt uldlagenpose – et uldlagen der, som navnet sjovt nok antyder, har samme form som en sovepose. Man skulle næsten tro, at uldlagenposen var skabt til danske festivaler, hvor man aldrig helt ved, hvordan vejret bliver. Fidusen ved den er, at den er mindre varm end en sovepose – og faktisk er beregnet til at have på under soveposen. Så hvis det er koldt, kan du bruge den som ekstra varme under soveposen. Og omvendt, hvis det er varmt, kan du nøjes med at sove i uldlagenposen, så du ikke får det som et hårdkogt æg inde i det kogende telt.

Stol

Når du ikke lige er til koncert, så er det altså rart at kunne sidde i campen og flade lidt ud. Sagt med tryk på sidde. Og det er her den berømte campingstol kommer ind i billedet. Modellen Spejdersport har udvalgt til jer, er en letvægtsstol, som både er nem at slæbe på og nem at klappe sammen, da den ikke skal skilles ad, men bare, ja – klappes sammen. Stolen her er desuden ekstremt slidstærk, hvilket ikke er at undervurdere, når man tænker på, hvad sådan en stol kan blive udsat for på en uges festival. Siddekomforten er i top, og der er også et smart net i ryggen, så du ikke får store rygsvedsplamager på tøjet af at sidde i den på en varm dag. Og rygsvedsplamager, dem vil vi alle vel gerne være fri for?

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Trangia 25-3 UL med Gasbrænder 799 kr. fra Spejder Sport

 

 

Asivik Wool Liner 195, lagenpose 799 kr. fra Spejder Sport

CAREPLUS clean bio soap
49 kr. fra Spejder Sport

Robens Searcher foldestol
199 kr. fra Spejder Sport