Bruger du den rigtige BH?

Det kan være en jungle at finde den helt rigtige BH, som både sidder rart, giver god støtte og ser godt ud. Faktisk bruger 7 ud af 10 kvinder den forkerte BH (kilde: Berlingske) – og det går selvfølgelig ikke! Derfor guider de søde piger fra Change dig her til, hvilken BH, der kunne passe til dig.

Få let støtte med en low wire BH

Hører du til dem, der slet ikke kan holde ud at have en bøjle BH på? Så kan en low wire være noget for dig. Low wire betyder, at der ikke er en bøjle, som går op imellem brysterne, men i stedet kun en bøjle forneden. Det er en rigtig god model til dig, der gerne vil have følelsen af en bøjleløs BH, men samtidig gerne vil have noget støtte. I Change findes minimum 4 forskellige trusser til hver BH – her vises en hipster string, som er den absolut mest solgte model i forhold til trusser.

Olivia low triangle BH, 500,- fra Change
Olivia Hipster String 250,- fra Change

Hold på formerne med en full cup

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du egentlig er til, er en full cup et sikkert valg! En full cup BH kranser hele brystet ind og er et godt valg, uanset om du har en stor eller lille barm, eller om du har særlige udfordringer efter fx at have ammet. En full cup kapsler det hele ind og holder det på plads, så du kan føle dig godt tilpas, uanset om du skal på arbejde eller bruge hele natten på dansegulvet. På billedet vises også en hipster string med bred g-streng, som giver god støtte og en god runding.

Florence Full cup BH, 450,- fra Change
Florence Hipster String, 200,- fra Change

Et blødt look med 3/4 padded BH

En ¾ patted model betyder, at BH’en har en smule vattering, som går 3/4 op på brystet og runder brystet af på en fin måde. En lille smule fyld i BH’en skaber samtidig et tryk ind på brystet, som holder på det og skaber noget tryghed, hvis det er er koldt (if you know what we mean!). Her har BH’en fået selskab af en trussemodel, som hedder Cheeky. Det er en kombination mellem en hipster string og en thaitrusse. Der er lidt mere stof, men den giver stadigvæk en lille sød runding af ballen.

Olivia ¾ padded BH, 530,- fra Change
Olivia Cheeky, 250,- fra Change

Mangler du hjælp eller inspiration til at finde det helt rigtige undertøj, så besøg Change, hvor de altid er klar med gode råd og masser af lækkert undertøj!

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.