Masser af tilbud på Blå Mandag

Er der noget bedre end endnu en festdag at glæde sig til, når den første er forbi? Nej, vel? Så hurra for andendagen! Få vores bud på, hvordan dagen kan bruges i centret, hvor mange af vores butikker har fundet de helt tunge konfirmandskyts frem.

Glitter

Hvis nogen af konfi-pengene skal bruges på smykker, bliver det ekstra sjovt på andendagen, hvor der er masser af nyt armcandy at hente i smykkebutikkerne. Hos Glitter kan du købe 3 smykker for 2s pris, og det gælder alle smykker i butikken.

Pandora

Shopper du bling for over 500,- hos Pandora, får du et gratis smykkeskrin til en værdi af 399,- med.

Plaza

Mangler du noget at fylde smykkeskrinet op med? Så giver Plaza alle konfirmander 20 % i rabat på alt i butikken.

Vibholm guld og sølv

Skal der gøre en lille aktivitet ud af smykkeshoppingen, kan du hos Vibholm guld og sølv få lavet 2 huller i ørerne for 100,-. Tilbuddet gælder alle blå mandage i april og maj måned – og husk at få en godkendelse med hjemmefra.

Gottes sølv og guld

Også hos Gottes Sølv og Guld kan du få lavet 2 huller i ørerne for 100,- (normalpris 250,-.) Tilbuddet gælder alle mandage i april og maj – meeen husk ogås her at få en godkendelse med hjemmefra.

BR

Hvis dine hurtige sneakers er pudsede og klar til en dag med ultrafede tilbud, så har vi også noget til dig, som aldrig går ned på (gaming)udstyr. Hos BR forstår de sig på gaming, og derfor har de fundet de rigtig gode tilbud frem til Blå Mandag. De har blandt andet tre tilbud i gaming-kategorien, der er værd at kigge nærmere på:

ROCCAT Khan Aimo 7.1 RGB gaming headset i sort
799,- (Normalpris 949,-)

ROCCAT Kone AIMO gaming mus i sort
549,- (Normalpris 649,-)

ROCCAT gaming keyboard Vulcan 120 AIMO
999,- (Normalpris 1249,-)

GreenMind

Har du lyst til at sende en kærlig tanke til miljøet, kan du i stedet investere i genanvendt elektronik hos GreenMind, hvor du kan spare 10 % på alle iPhone X modeller i april og maj. Og når du nu er ude at opdatere udstyret, så sørg også lige for at få monteret beskyttelsesfilm på din iPhone – det gør GreenMind nemlig gratis på Blå Mandag (gælder iPhone 6 og opefter).

Normal

Selvom gaver ikke er dét, konfirmander mangler allermest, er der vel alligevel plads til én mere, ik’? Derfor får du som konfirmand en gratis ID voks eller Maybelline Lash Sensation i Normal, når du køber for 187,- eller derover.

The Body Shop

Skal lageret af parfume eller creme fyldes op, så smut forbi The Body Shop, hvor du får 3 for 2 og en goodie bag til en værdi af 100,- med i købet. Og dét tilbud gælder naturligvis både piger og drenge!

Jack & Jones

Puh, ja.. Det var godt nok meget shopping, hva? Men hvis drengene trænger til et frirum fra tøserne, så smutter de bare ind i Jack & Jones, hvor der er 20 % på ikke i forvejen nedsatte varer.

Jensens Bøfhus

En god gang shopping får maven til at knurre, og hos Jensens Bøfhus byder de årets konfirmander velkommen med et velsmagende og saftigt Blå Mandag-tilbud: En valgfri burger med dip og fries ad libitum + en mellem sodavand til kun 79,- (tilbuddet gælder alle mandage i april og maj).

Paradis

Hvis man ikke må spise dessert på sin Blå Mandag, hvornår må man så? Paradis giver i hvert fald en gratis topping på din is, når du svinger forbi dem på din andendag. Jep, gratis topping! Vi havde ikke kunne modstå fristelsen, så meget kan vi sige…

Vi glæder os til at se centret fyldt af glade konfirmander – tillykke med jeres store dag!

Tilbuddene gælder for konfirmander alle mandage i april og maj. Vi tager forbehold for udsolgte varer.