5 ting, du ikke vil undvære på herreværelset

Hvordan ser det ultimative herreværelse ud? Spørger du os, er der nogle bestemte ting, der hører sig til. Vi deler her fem fede fund, som du til enhver tid kan pimpe det maskuline rum med.

En klassisk blazer

Den klassiske blazer hører hjemme i enhver mands garderobe. Men der er ingen grund til at gemme den væk bag skabslågerne. Hæng den i stedet op på en bøjle på væggen eller skabsfronten, så den bliver en del af indretningen. Vælger du en blazer i mørkeblå, passer den garanteret til de fleste andre farver i din efterårsgarderobe – og i din indretning. Selvom vejrudsigten siger blæst og kulde længe endnu, behøver blazeren ikke kun at være til pynt – der findes nemlig mange fine uldversioner i butikkerne.

Blazer, Bertoni, 1.499 kr.

En lille forfriskning

Den gode flaske rom er obligatorisk, så du altid kan byde på en lille forfriskning, når der kommer venner på besøg. Med sådan en i barskabet er der lagt op til mange hyggelige timer med snak og latter i herreværelset.

Rom, Johansens Vinhandel, 398 kr.

Lidt neutralt nips

Nogen vil måske mene, at nips er kvindernes område. Men der tager de godt og grundigt fejl. Det vil kun klæde herreværelset med lidt nips. Og vælger du neutrale designklassikere i træ, forbliver udtrykket i værelset maskulint.

Træbil, Kay Bojesen, Imerco Home, 749,95 kr.

Et par fede boots

Det er med Chelsea boots, som det er med den hvide T-shirt: De er et musthave. Så er du ikke allerede indehaver af et par, er det med at få anskaffet dig et. Vi vil faktisk vove den påstand, at du ikke kan gå gennem efteråret uden. Med et par klassiske Chelsea boots har du nemlig praktisk fodtøj samtidig med, at du ser total stilet ud.

Chelsea boots, Tøjeksperten, 999 kr.

En genial gadget

Der bør også være et par gode høretelefoner på herreværelset. Trænger du til at koble af, kan det være en god idé med et par, der lukker al støj ude. Så kan du koncentrere dig om at slappe af, mens du lytter til din yndlingsmusik, en god lydbog eller måske en spændende podcast. Vælger du et par høretelefoner i et stilrent design, behøver du ikke at gemme dem væk, når du er færdig med at bruge dem. De pynter nemlig ganske fint på herreværelset.

Høretelefoner, We Cover You, 499 kr.

Skal du også i gang med at geare yndlingsrummet op? Så er det bare med at invitere d’herrer over til ægte mandehørm.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.