4 julefester. En kjole. Én shoppetur.

4 julefester. En kjole. Én shoppetur.

Der skal knald på din styling fra top til tå, når vi rammer årets sidste fester, og bare fordi du nøjes med at købe én kjole, betyder det langt fra, at dit look bliver kedeligt. Tværtimod faktisk … Og opskriften får du lige her.

Glem den lille sorte – og gør samtiden julen lidt grønnere

Det er svært at tænke mode i dag, uden samtidig at tænke på bæredygtighed. Og det er fantastisk – for ud over, at det er skønt kun at bruge penge på én kjole i stedet for 4, er det også altid sjovt at skrue ned for tøjforbruget og op for kreativiteten. Så i stedet for at falde for fristelsen af at tage den lille sorte med hjem, hvorfor så ikke kaste sig ud i noget lidt mere festligt og invitere den lille glimmersag til fest?

Vores stylist Fadi Morad er faldet for den her isblå skønhed af en winter wonderland-kjole fra danske Stine Goya, som er ét blandt flere danske brands, der har taget hul på rejsen mod en mere bæredygtig produktion. Vi elsker kjolen, og vi elsker idéen bag – og du kan sagtens style kjolen op og ned, så den passer til alle julens begivenheder. Bare se med her, når Fadi tryller.

Glimmerkjole, Stine Goya, fra Affäire til 1.399,95
Garderobestativ, CASA Living, fra Imerco Home til 499,95

Til familiefrokosten: Man skal aldrig gå ned på styling

I år er der, måske mere end nogensinde før, behov for at fejre hverdagen og alle dens facetter. Og hvis du tror, at glimmer er lidt for vildt til frokosten hos onkel Mogens, så ta’r du fejl. Det siger Fadi selv. Tag en grov sweater over glimmerkjolen, sæt nogle chunky strømpebukser til, eller kør den helt afslappet med et par sneakers. Så kan du sagtens være helt nede på jorden, selvom din kjole er helt oppe blandt stjernerne. Og husk en fin taske til!

Strik fra H&M til 299,-
Øreringe fra Julie Sandlau til 2900,-
Paillettaske, Hvisk, fra Companys til 699,-

Til julebal i venindeland

Selvom årets julefest med veninderne i år måske mere er en girls night in, end det er en girls night out, er det lige så vigtigt som altid at have det sjovt. Og der er altså ikke noget mere befriende end at hoppe i et rigtigt power-outfit med gang i farverne, når der skal danses til Last Christmas hjemme i stuen, vel? Fadi har piftet årets festkjole op med den her skønne blazer i den vildeste orange – en orange, som han i øvrigt spår til at fylde meget i den kommende sæson (velkommen til, siger vi bare).

Blazer, Crās, fra Affäire til 1499,95
Halskæde fra LY Copenhagen til 449,95
Ørering fra Glitter til 149,-
Gulvspejl, 50×200 cm, fra Bolia til 6215,-

Og husk detaljerne

Kombinationen af farverigt, glimmerfyldt og råt? Count os da lige in!

Taske med nitter, Karen by Simonsen, fra BAGGI til 699,-

Jul, but make it business

Er du også én af dem, der virkelig er ærgerlig over, at årets julefrokost med snaps, sild og dans på bordene er aflyst? Det er vi. Meeen, det skal ikke afholde os fra at hoppe i et lille jule-attire og byde sæsonen velkommen med kollegerne. For selvom festen holdes over Teams eller Zoom, må man da gerne gøre lidt ud af det, ikke? Sæt din glimmerkjole sammen en lang nålestribet blazer, eller snup din kærestes bedste blazer hjemme fra skabet. Så er du kørende.

Lang blazer, Résumé, fra Affäire til 1599,95

Og husk de sidste 10 %

Skulle chefen være til stede, vil man gerne vise, at man altid giver 110 %. Så derfor skal du ikke holde dig tilbage, når det kommer til fingerringene eller tasken, der fuldender det hele.

Taske, Nunoo, fra Affäire til 799,95
Ringe, Maanesten, fra Companys til 450,-/stk

Slut året af med røde læber

Vi trænger til glimmer og glitter i lange baner hjemme i stuerne. Giv den fuld skrue med disko fra top til tå, og husk at inkludere dine læber i festen – de kan nemlig fungere som en accessorie i sig selv. Hvis vi må gi’ dig et lille tip direkte fra julemandens værksted, så er det, at du sagtens kan eksperimentere med at bruge to farver ovenpå hinanden, som vi har gjort her. Og nej: Den pink er på ingen måder for 80’er agtig. Den nailer du!

Nu er du klar til at fyre den af i december, det må du love os. Pas på dig selv, og få det bedste ud af det – og husk at forkæle dig selv inden med lidt hjemme-wellness og en timeout.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.