4 accessories, der holder håret højt

4 accessories, der holder håret højt

Kender du alt til dårlige hårdage? Trænger dit outfit til et farvepift af de gode? Eller er du bare en sucker for alt, der starter med hår og slutter på accessories? Uanset hvad, er du havnet det rette sted! Vi tipper nemlig om fire accessories, dit hår under ingen omstændigheder kan undvære.

Elastikker i luksusudgave

Pift hestehalen eller knolden (du ved, den der ser helt tilfældig ud, men som du i virkeligheden har brugt al for lang tid på at sætte) op med en scrunchie. De bløde elastikker findes i alverdens farver og print. Det er da en god undskyldning for ”en-af-hver-tak”, right? Men ved du, hvad det bedste er? Du slipper for de der irriterende metallukninger, som både gør ondt og slider på håret!

Scrunchies til 49,90 kr. stykket i Glitter

Sæt håret i klemme

90’erne har ringet. De vil gerne have deres hårklemmer tilbage. Meeen det kan de da godt glemme alt om! De er nemlig kommet (igen) for at blive. Og har du lige set de her retro-farver? Det er vist en keeper!

Lille lys hårklemme til 69,90 kr. i Glitter
Grøn hårklemme til 100 kr. i Companys
Multifarvet hårklemme til 100 kr. i Companys

Tørklæde om ha…håret

Hvorfor bruge de klassiske silketørklæder om halsen, når de ser 200 % sejere ud om håret? Tip: Du kan for eksempel rulle tørklædet sammen og binde det om hovedet. Er du til et mere diskret look, kan du binde tørklædet om din hestehale. Hippiestil på den gode måde? Tjek!

Gult tørklæde til 99,95 kr. i Companys

Et comeback fra 90’erne

Kalder alle hårbøjle-fans! 90’ernes hotteste håraccessory har gjort sit comeback. Det betyder, at du kan hoppe i en hårbøjle og stadig toppe på trendbarometret. Hurra for det!

Lyserød hårbøjle til 129 kr. i Companys

Så er det bare op med håret. Hvilke accessories frister dig?

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.