3 fancy måder at servere popcorn på

3 fancy måder at servere popcorn på

Hvis vi siger pink popcorn, popcorn med banan, chokolade og peanutbutter (også kaldet chunky monkey) og popcorn med parmesan og rosmarin, hvad siger du så? Vi siger, at du får de tre opskrifter lige her. De tager kun 10 minutter at lave. Sååå: Hvem sætter dem over – og en film på flimmeren?

Pink Popcorn

Det skal du bruge:
  • 100 g poppede popcorn
  • 100 g ruby chokoladeknapper
  • ½ tsk. Salt
  • Sådan gør du:

    Kog vand op i en lille gryde, og sluk herefter for varmen.

    Kom 75 g chokoladeknapper i en varmefast skål, placer den over det kogende vand, og smelt langsomt chokoladen.

    Tag skålen af gryden, når chokoladen er smeltet – og tilsæt den resterende chokolade. Vend den i, og lad den smelte.

    Fordel chokoladen over de poppede popcorn, og vend den i til chokoladen er jævnt fordelt på popcornene.

    Drys med salt, og lad chokoladen størkne.

    Servér.

    Chunky Monkey Popcorn

    Det skal du bruge:
  • 100 g poppede popcorn
  • 1-2 spsk. peanutbutter
  • 50 g mørk chokolade
  • 50 g saltede peanuts
  • 30 g tørrede bananskiver
  • Sådan gør du:

    Tag 25 g popcorn, og kom dem i en skål. Tilsæt peanutbutter, og bland med popcornene, til den er jævnt fordelt.

    Fordel de resterende popcorn på en bradepande, og bland herefter peanutbutterpopcornene i.

    Smelt chokoladen, og fordel den ud over popcornene.

    Drys med saltede peanuts og tørrede bananskiver.

    Lad chokoladen størkne.

    Servér.

    Popcorn med parmesan og rosmarin

    Det skal du bruge:
  • 100 g poppede popcorn
  • 50 g smør
  • 4 friske stilke rosmarin
  • 40 g revet parmesan
  • Sådan gør du:

    Fordel popcornene i en bradepande. Skær smørret i små tern, og fordel over popcornene.

    Hak rosmarinen meget fint. Drys hakket rosmarin og parmesan på popcornene.

    Kom bradepanden i ovnen ved 175 grader varmluft, og bag 5-7 minutter, til smør og ost er smeltet.

    Tag bradepanden ud, og rør rundt i popcornene, så det hele bliver godt blandet.

    Servér straks.