Vin, øl og delikatesser i Odense


Rød, hvid, mousserende eller rosé?
Til fest, til nytår, til middagen eller til desserten?

Du finder et stort udvalg af vin, øl og delikatesser i de mange vinhandlere i Rosengårdcentret i Odense.

 

Der er frit valg på alle hylder, uanset om du bare skal have en klassisk god vin til maden, en gave til én du holder af, en årgangsvin til særlige lejligheder eller bare gerne vil inspireres og udvide din horisont.

Og hvad enten du besøger Vinspecialisten, Johansens Vinhandel eller vinhandleren i Føtex, er der hjælp at hente fra personalet, der kender vinene ud og ind. Her får du gode tips til sammensætningen af vinmenuen, til at lære at smage rigtigt på vinen og selvfølgelig også hjælp til at finde din favorit blandt de propfyldte vinreoler.

Er du den nysgerrige type, kan du også komme til vinarrangementer hos en af vinhandlerne. Her kan du høre om vinens forunderlige verden og blive klog på alle de rigtige vinudtryk såsom terroir, enkeltmarksvine, gardiner og mineralitet. Og så er der jo meget passende lidt at prale lidt med, næste gang du skåler med kollegerne eller vennerne. Måske du ligefrem bliver vennekredsens egen lille vinspecialist!

Og hvis vinarrangementet har givet dig blod på tanden og lyst til endnu mere nørderi, kan du jo meget passende melde dig ind i en vinklub. Her kan du møde ligesindede, der også brænder for druernes sødme, udvalgte årgange og det særlige ved at stikke snuden ned i vinglasset og finde frem til de mange duftnoter.

Men der er skam også plads til dem, der hverken kender til druesorter eller kan opremse Italiens vinregioner i søvne, men som bare gerne vil nyde et godt glas til middagen. Om du går direkte efter den gode gamle kending, eller gerne vil have vejledning i at vælge den bedste vin til bøffen, til risottoen eller til tapas-anretningen, er der altid en vinkender og specialist lige i nærheden – klar til at finde det helt rigtige til dig og din smag.

Men nu skal det hele jo ikke handle om druer, for vinhandlerne har også et stort udvalg af spiritus – både det stærke, det krydrede, det søde, det bitre, det festlige, det eksklusive og selvfølgelig også alt det essentielle til at blande en førsteklasses cocktail med. Og øl, ikke at forglemme! Man glemmer det måske, men vinhandleren er også for øl-entusiasten, der elsker at gå på opdagelse i spændende smagsvarianter fra nationale og internationale mikrobryggerier.

Uanset om du er til bobler, til rødvin eller til en lille én efter fyraften, så finder du det hele i én af vinhandlerne i Rosengårdcentret i Odense.