Giv dig selv et personligt løft

Rosengårdcentret er et rent forkælelsesland af lækre produkter inden for skønhed og personlig velvære i de mange skønne specialbutikker. Uanset om du skal have styr på de lange lokker, ordnet neglene inden den store fest eller have fat i de skønneste cremer og den nyeste makeup, så har Rosengårdcentret helt sikkert det, du lige har brug for.

Det gælder både til kvinder og mænd i alle aldre, der sætter pris på at give sig selv et personligt boost i den rigtige og skønne retning.

Også når det gælder vitaminer, mineraler, kosttilskud, naturlægemidler og medicin. Forkæl dig selv i de mange butikker, der har fokus på wellness og personlig velvære.

Få inspiration til personlig velvære

Én ting er det store udvalg i Rosengårdcentret af skønhed og pleje til hem og hende – ja, sågar til hele familien. Noget andet, og mindst lige så vigtigt, er den service du altid er garanteret, når du besøger de mange butikker i centret, der beskæftiger sig med skønhed, pleje og velvære.

Her får du altid førsteklasses og særlig professionel hjælp, hvad enten du bare skal have en helt almindelig bodylotion, eller om du har et specifikt behov for en særlig creme til tør vinterhud, solcreme til babys sarte hud, lækre produkter der får det bedste frem i frisuren eller nyt barbergrej. Butikkernes personale er altid uddannede i at give dig den allerbedste vejledning og den bedste oplevelse, når du er i butikken.

Med det store udvalg og den professionelle service, er det jo nærmest oplagt at gøre en tur ud af det. Så tag en god shoppekammerat under armen, der også elsker at dufte til parfumer, prøve cremer på håndryggen eller teste den nye yndlingsmascara. Og slut dagen af med et hyggeligt besøg på en café eller restaurant i Rosengårdcentret, hvor i kan sludre over dagens indkøb og mange skønne oplevelser.

Så kig forbi, og lad dig inspirere til lidt personlig velvære i Rosengårdcentret i Odense på Fyn.