Gør en god handel i vores varehuse

Ingen butik er for lille eller for stor til Rosengårdcentret. Derfor byder vi på flere velassorterede varehuse, hvor du kan klare dine indkøb af dagligvarer til yderst fornuftige priser. Nyd at gøre en god handel i de indbydende varehuse med det helt store sortiment og få handlet ind til en hel måned på én gang.

Til dig der vil have gode tilbud

For ægte tilbudsjægere ved godt, at det er i varehusene, at man finder de store tilbud, og hvor det godt kan betale sig at fylde en ekstra vogn – og hele bilen også for den sags skyld. Så kan man tage hele familien under armen og gøre en tur ud af det.

Her finder du Danmarks billigste discountkæde med priser, som ingen andre kan matche. Og du finder ét af Danmarks største varehuse, hvor du kan købe både kolonial- og slagtervarer samt tekstil og isenkram i én og samme forretning. Nemmere kan det ikke blive.

Men der er nok ikke mange børn, der synes, det er sjovt at vente imens mor og far går den lange indkøbsliste igennem fra start til slut. Og så er det jo heldigvis godt, at man roligt kan slippe børnene løs indendøre, hvor de kan gå på opdagelse i et kæmpestort udvalg af legetøj, bløde bamser, smart tøj og meget meget mere. For selvfølgelig har vi også tænkt på børnene. Legetøjskategorien er dækket godt ind med én af verdens største legetøjskæder med et kæmpemæssigt udvalg af legetøj til alle børn i alderen 0-12 år. Større bliver det ikke!

Varehuse med mange tilbud til hele Odense og Fyn

Rosengårdcentrets varehuse tilbyder en bred vifte af varer med høj kvalitet til lave priser. Sortimentet er stort, og her er noget for enhver smag og til alle aldre.
Kom og gør en god og fordelagtig handel. Det er både nemt og bekvemt.