Superseje shops med masser af ung mode

Cool kjoler, skarptskårne jakker, rå tanktoppe og sejt denimlook. Masser af seje T-shirts, street style-designs, pailletbluser, glitrende smykker og funky solbriller. Rosengårdcentret er det rene slaraffenland med et megastort udvalg af ung mode i de mange forskellige butikker.

Her finder du de fedeste outfits og det mest lækre design – både til den pigede og den drengede side. Gå på jagt efter det perfekte par jeans og nyd butikkernes afslappede stemning og den gode service.

Eminent service – og altid fingeren på pulsen

For når du handler i Rosengårdcentret, uanset om det er på egen hånd eller teenageren sammen med enten mor eller far, er der altid professionel hjælp at hente fra det kompetente personale. De ved, hvor meget det betyder, at det handler om det smarte outfit – og ikke så meget om hvad forældrene synes. Her i centret er butikkerne på forkant med tidens trends og nyeste tendenser på den unge modescene – og de ved også, hvad der rør sig i gadebilledet, hvilke sneakers man bør eje for tiden, og hvilken statement-taske der er vigtigst lige nu.

Og du finder naturligvis noget for ethvert budget. I Rosengårdcentret er der både plads til hende, der har sparet op længe til den dyre taske, som alle veninderne med garanti bliver grønne af misundelse over – og ham der bare lige skal have fyldt basislageret op med T-shirts og sokker.

Her kan du altid gøre et godt fund til billige priser, så der kan blive råd til lidt mere ung mode. Det sætter gang i shoppeglæden hos både dig og dine venner.

Ung mode med hipt design

Når du træder ind i Rosengårdcentret, bugner det med inspiration og ung mode fra alverdens kendte mærker i de mange hippe butikker. Her er noget for enhver smag og pengepung – lige fra billige budgetfund til eksklusive high street mærker.

Er du til det smukke look eller den seje stil, så tag i Rosengårdcentret. Her finder du det største udvalg af ung mode til hele Odense og Fyn.