Torvet

Til de kaffetørstige

Torvet er stedet for de kaffetørstige. Som midtpunktet og samlingspunktet for hele Rosengårdcentret er det oplagt til et lille hvil, en kort pause eller bare et godt sted at aftale at mødes midt i vrimlen af shoppeglade besøgende.
Allerede fra tidlig morgenstund kan du lade næsen guide dig vej til Torvet. Bare følg duften af friskmalet og friskbrygget kvalitetskaffe, og lad dig friste hos både Baresso Coffee og Joe & The Juice. Her er der noget for enhver kaffesmag – lige fra en klassisk og enkel filterkaffe til det helt store show med både ekstra skum, sirup og drys på toppen. Men der er naturligvis også meget andet end den opkvikkende mokka. Nyd en knasende sprød sandwich, eller gør lidt ekstra ud af desserten med en skøn og intens brownie. Så er der ikke andet at gøre end at sige velbekomme.

Når sulten er stillet, og shoppelysten er fornyet, går turen videre rundt på Torvet, der byder på skarp mode til herrerne hos Frederik, et stort udvalg af smarte tasker hos Baggi og en verden af sanselige dufte hos Rituals.

Guldtorvet

I teorien burde Torvet måske egentlig omdøbes til Guldtorvet. Det er nemlig her, du finder et ekstra stort udvalg af butikker med funklende smykker og glitrende ædelstene. Hos I am kan du få trendy smykker til fornuftige priser. Det er oplagt til dig, der elsker et stort udvalg hjemme i smykkeskrinet og aldrig ses med den samme ørering flere gange! Må det godt vare lidt længere, har Guldsteen både smykker og ure til alle aldre. Skal det være noget ganske særligt, er Pandora måske mere noget for dig med et skønt univers af yderst eksklusive smykker.
Så vi tør godt garantere, at hvis du køber gaven til kvinden i dit liv her på Torvet, er der stor sandsynlighed for, at du kommer til at tage kegler. Selv hvis du går i Informationen – her kan du nemlig købe et gavekort og give hele Rosengårdcentret på én gang.

Kunst i centret

Men Torvet kan også noget helt særligt. Det er nemlig her, du finder Kunstkælderen, hvor du kan gå på opdagelse i alskens skønmalerier og mætte dine sanser – eller måske endda finde lige præcis det maleri, der skal hænge over sofaen derhjemme.