Velkommen til en verden af teknik, musik og TV

Rosengårdcentret er med helt fremme, når den gælder den nyeste udvikling inden for elektronik. Her i centret finder du alt, hvad du skal bruge inden for elektronik, teknik, musik og TV. Du bliver helt elektrisk, når du oplever vores mange spændende specialforretninger med de sejeste mobiler, computere, spil, foto, fladskærme og de seneste musikudgivelser.

Her finder du hele det digitale univers samlet på ét sted, og det professionelle personale står klar til at guide dig rundt i den store verden af teknik, musik og TV. Er du til masser af trådløs musik, højopløst TV eller knivskarpe kameraer, så kan du finde det hele i Rosengårdcentret.

Her kan du spare en masse tid og få et godt overblik over de nyeste tendenser inden for teknik, musik og TV.

Vild med gode tilbud

Rosengårdcentret er det mest tjekkede shoppingcenter for alle, der er vilde med teknik, musik og TV. Her kan du få opdateret din digitale nysgerrighed og blive præsenteret for alt det nye grej i samme øjeblik, som det kommer på gaden. Og mon ikke du også af og til støder på et par rigtig gode tilbud i én af centrets elektronikbutikker.

Kig forbi vores mange telebutikker, hvis den gamle telefon trænger til at blive udskiftet med en nyere og mere smart model. Og skulle den mod forventning gå i stykker, ja så kan du heldigvis få den repareret også. Mangler stuen et nyt musikanlæg, er der mange valgmuligheder, så du er garanteret at få den allerbedste lyd med hjem. Er du en vaskeægte fotonørd, så er der også hjælp at hente her i Rosengårdcentret.

Du får den bedste service inden for elektronik, teknik, musik og TV

Der er også hjælp at hente for dem, der ikke lige er nørder inden for elektronik, teknik, musik og TV. Det dygtige personale i butikkerne i Rosengårdcentret, står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Så hvis du nemt bliver forvirret af AV-kabler, manglende manualer og hvilken lyd, der lige passer til din yndlingsmusik, ja så kan du roligt slappe helt af. For personalet tager dig i hånden fra start til slut – så du kan være sikker på, at få det helt rigtige med hjem i posen.

Rosengårdcentret har det største udvalg af teknik, musik og TV i Odense – lige i hjertet af Fyn.