Oplagt til leg, sport og fritid

Rosengårdcentret lokker med et væld af spændende specialbutikker inden for leg, sport og fritid. Her finder du en verden af muligheder i de mange legetøjs-, hobby-, sports- og fritidsbutikker samt Løvens Hule – det populære legeland, som børnene elsker at slå sig løs i.

Stort og unikt udvalg

Skal der være fuld fart på fritiden med masser af adrenalinsus, frisk luft og skarp træning, så finder du det helt rigtige udstyr og outfit i det store center med det store udvalg. Så kan du roligt sende ungerne afsted på stejderlejr, på ferie i det fri eller bare en tur på legepladsen i det skønne danske vejr.

Eller foretrækker du måske at fordybe dig i en god bog, der får dig til at glemme tid og sted, så kan du være sikker på at få de nyeste udgivelser her. I de mange boghandlere i Rosengårdcentret finder du både fantasifuld fantasy, neglebidende krimier og vidunderlige romaner om kærlighed. Alt det og meget mere kan du vælge imellem på boghylderne. Et sandt paradis for læsehesten og bognørden.

Er du oplagt til leg, sport og fritid, så tag i Rosengårdcentret og gå på opdagelse i de mange butikker. Her får du det nyeste og skarpeste sportsudstyr til kampen, til træningen eller bare til ren afslapning derhjemme. Eller hvad med et brætspil til regnfulde eftermiddage, en ny spilkonsol til husets teenager eller det allernyeste inden for gear og gadgets til tekniknørden?

Leg, sport og fritid for alle aldre

Uanset om du er på jagt efter legetøj, spil, bøger, cykler, sportstøj, hobbyartikler, spejderudstyr og alverdens ting og sager til billige priser, finder du det hele og lidt til i Rosengårdcentrets butikker.

Her er det hele nemlig samlet på ét sted, så det er nemt at lade sig inspirere til en masse spændende leg, sport og fritid. Her finder du et helt skatkammer af høj puls, sjov og aktiviteter i de velassorterede butikker inden for leg, sport og fritid.