Gode restauranter og spisesteder i Rosengårdcentret, Odense

Tag en pause fra Rosengårdcentrets mange shoppingmuligheder og besøg én af vores hyggelige spisesteder, der har et stort udvalg af mad og drikke til rimelige priser. Her finder du skønne spisesteder med fastfood og take away, der serverer lækker og hurtig mad – både til at spise på stedet eller til at tage med hjem.

Sunde sandwiches, saftige burgere, superfrisk sushi og sprøde pizzaer er blot nogle af de lækkerier, du kan vælge på vores spisesteder. Du finder også flere hyggelige cafeer og restauranter, der er meget familievenlige og har fristende menuer til både voksne og børn.

Rosengårdcentrets mange gode spisesteder byder altid på venlig betjening, rimelige priser og gode madoplevelser for enhver smag.

Så uanset hvilken rejse du vil sende dine smagsløg afsted på, så garanterer vi, at der altid er noget for enhver smag – og endda også din. Tag et smut i det asiatiske eller det grønne hjørne med friske salater og lækre wokretter, nyd en klassisk burger med fritter til, sprøde pizzaer eller den gode gamle sandwich med fyld efter eget valg. Og det hele kan nydes med en iskold sodavand til de små og øl til de voksne.

Dampende varm kaffe og lækker is

Trænger du bare lige til et hurtigt break, så nyd en avanceret café latte, en friskpresset appelsinjuice eller en gammeldags isvaffel med alt, hvad hjertet begærer. Så er du klar til at shoppe videre igen.

For de søde stunder og smagfulde øjeblikke er mindst lige så vigtige for en god shoppeoplevelse, som det at slæbe indkøbsposer hjem i stakkevis.

Så tag en sød veninde under armen, forkæl kæresten gør dagen til noget særligt for børnene, og spis dig igennem Rosengårdcentrets mange restauranter og caféer.

Vores skønne spisesteder giver dig appetit på mange flere oplevelser i butikscentret i Odense – i hjertet af Fyn.