Er du ude for at shoppe smykker, ure og briller, så tag i Rosengårdcentret

I Rosengårdcentret finder du det største udvalg af spændende butikker med smykker, ure og briller i Odense – lige i hjertet af Fyn.

Halskæder, øreringe, armbånd, glitrende ædelsten, flotte ure og elegante brillestel funkler om kap med hinanden i de lækre butikker med det professionelle personale. Her kan du få solid rådgivning og stille og roligt finde lige præcis det, du leder efter – uanset om det gælder ekstravagante smykker, klassiske ure eller iøjnefaldende briller.

Forkæl dig selv og dine nærmeste med unikke smykker, ure og briller – både fra de danske koncepter og de internationale brands.

I takt med tidens trends

I Rosengårdcentret er der altid noget nyt at opdage og opleve. Særligt når det gælder smykker, ure og briller, der pifter garderoben op med sans for detaljen.

Her finder du det store og unikke udvalg til både ham og hende. Og også uanset stil, anledning og personlighed.

Til herrerne er der et stort udvalg af den klassiske stil, til ham der elsker det stilfulde look med tidløse detaljer, enkle snit og elegante accessories. Så hvis du er på jagt efter nyt til garderoben, går målrettet efter et nyt armbåndsur eller skal have udskiftet de gamle briller med et klassisk stel.

Og hvad angår brillestel, er der altid utrolig mange muligheder. Fra de kraftige og klassiske mørke, der henleder tanken på 60’ernes mode, til de lette og tynde stel fra den nyeste trend i dag.

Uanset om det er til ham eller hende, er der intet som et smukt og personligt armbåndsur. Fra de kraftige i metal, over de klassiske med læderrem til de enkle og feminine.

Og hvad smykker angår, er der her naturligvis også noget for både mænd og kvinder. Så gå blot på opdagelse i et væld af ornamenterede øreringe, stilfulde halskæder og funklende ringe, der sætter prikken over i’et og skaber det gennemførte look.

Så tag din bedste shoppe-kammerat under armen, og besøg det største udvalg af butikker i Odense på Fyn. De mange butikker er fyldt med accessories, der matcher sæsonens tendenser helt perfekt eller er eviggyldigt klassiske i deres helt unikke design.

Kort sagt – er du ude for at shoppe smykker, ure og briller i Odense er Rosengårdcentret det perfekte valg.