Skønhedsklinik i Odense? Tag i Rosengårdcenteret.


 Skønhedsklinikker og eksklusive kurophold kan være en bekostelig affære – selv i Odense.

Så hvad med at kombinere et besøg hos en dygtig og billig frisør og negleartist i Rosengårdcenteret, med alt det gode i kan gøre derhjemme for at pleje jer selv?  Det giver velvære på første klasse, uden at bunden behøver at ryge ud af økonomien af den grund. Vi har alt til din personlige pleje og god tid til at rådgive og vejlede om de sidste nye trends og teknikker indenfor skønheds- og hårpleje.

Start fra toppen. Tag en god veninde under armen og bestil tid sammen hos Royal Hair eller Argento; Rosengårdcenterets to dygtige frisører. Det behøver ikke at koste en formue at udfordre vanen og få en ny smart frisure. Forsæt forkælelsen med et besøg hos Tip Top Nails eller Nails Gallery. Her får i den ægte skønhedsklinik og spaoplevelse. Du skal bare vælge farven på neglelakken, og så kan du godt sænke skuldrene, slappe af helt ned i tæerne og nyde at eksperterne får dine hænder og negle i topform igen.

Der er så mange ting, man ville elske at opleve sammen med sin bedste veninde, men som udsættes og nedprioriteres på grund af børn, mand og hjem. Hverdagen er tætpakket med aktivitet, og det kan være svært at finde tid til sig selv og til kvalitetstid sammen med gode veninder. Hvor mange af os drømmer ikke om at tjekke ind på en luksuriøs spa sammen med den bedste veninde? Måske i udlandet? Og helst med tøfler, champagne og hvid morgenkåbe. Bare lade sig forkæle, hygge sammen og komme ud på den anden side som den bedste version af sig selv. Men hvem har tid og råd til den slags udskejelser i en travl hverdag med madpakker og kø i Netto?

Med både skarpt hår og lækre negle er det nu blevet tid til en lille pause i en af de mange lækre madsteder. Vær gode ved jer selv med et sundt valg fra Det Grønne Køkken eller Sunset Boulevard og nyd en friskpresset juice eller en brandvarm latte på én af de hyggelige caféer. Det giver god anledning til mange timers hyggelig venindesnak – om alt det manden alligevel ikke forstår.

 

Er du mere til en hyggeaften i sofaen, er der også hjælp at hente her. Matas, The Body Shop, Rituals, Normal og MAC bugner af lækre hjemmebehandlinger og skønne og eksotiske ansigtsmasker fra beauty-landet over dem alle; Sydkorea – lige til at tage med hjem og lave din helt egen private hjemme-spa. Butikkerne tilbyder naturligvis også al den personlige vejledning, du har brug for i forhold til netop din hudtype. Så saml dine yndlingsprodukter, og fortsæt skønhedskuren hjemme hos dig selv.

Man behøver ikke drømme sig væk, når veninden er lige ved hånden og Rosengårdcenteret lige om hjørnet. Man siger, at skønhed kommer indefra – men den kan også sagtens komme hjemmefra.