Rosengårdcentret må sende mig e-post som e-mails, sms og mms indeholdende nyheder, konkurrencer, kampagner og markedsføring vedr. Rosengårdcentret og dets lejere (herunder butikker og spisesteder), også via sociale medier, Internet og andre digitale kanaler. 

Rosengårdcentret må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, Rosengårdcentret allerede har eller får fra anden side, også fx cookies fra www.rosengaardcentret.dk bl.a. til at lave en profil, der kan målrette henvendelserne til mig. 

Rosengårdcentret må dele data om mig og mine aktiviteter internt i koncernen og benytte sådan information til at sende mig e-post, der er tilpasset min profil. 

Mine data vil blive opbevaret af centrets reklamebureau Marketsquare, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter. 

Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke via e-mail. (det vil stå i bunden af hvert nyhedsbrev, hvordan man afmelder sig).

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Rosengårdcentret benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Klik her for at få oplysninger om Rosengårdcentrets persondatapolitik og hvis du ønsker information om de data, Rosengårdcentret har om dig og mulighed for at opdatere data.

Hver måned trækker Rosengårdcentret lod blandt alle tilmeldte e-mailadresser om et gavekort til centret af en værdi på 500 kroner. Vinderen får direkte besked, ligesom vi løbende vil informere om vinderens navn i selve nyhedsbrevet. Præmien kan ikke veksles til kontanter.