Rød gade

Den røde farve symboliserer fare, intensitet og ild. Dog tør vi godt garantere, at det eneste, der er fare for, når du besøger Rød Gade er et overtrukket dankort.

Sundhed før shopping

Men lurer faren sådan for alvor – næsen løber, tanden knækker eller hørelsen svigter, ja så er det i Rød Gade, at du får styr på sundheden. Her kan du besøge både lægerne, tandlægen, kirurgisk klinik og Dansk Hørecenter.

Og hvis det nu viser sig at være en smertelig omgang, og du bagefter har brug for at trøste dig selv med et lille medlidenhedskøb – så er det da meget heldigt, at du tilfældigvis befinder dig i et shoppingcenter. Og i gaden der byder på både mode, skønhed og alt til boligen.

Mode, skønhed og bolig

Hos Nielsen’s kan hele familien blive klædt godt og flot på til enhver lejlighed. Her finder du noget
for enhver pengepung og for enhver smag.

Og nu vi taler om pengepung. Så kan du fylde skabene med alle de bedste basisvarer til husholdningen samt skønhedsprodukter fra Normal. Her får du nemlig god kvalitet til overkommelige priser.

Rød Gade er også stedet, hvor du finder Bolia, der åbner op for en verden af smukt og tidløst skandinavisk design til boligen. Lad dig forføre af butikkens lækre indretninger, og find din næste sofa. Bagefter kan du meget passende gå en tur igennem Søstrene Grenes små gange med nips og interiør, imens den klassiske musik i højtalerne spreder den helt genkendelige Grene-stemning.

En spiselig afslutning

Til slut er det blevet tid til en spisepause. Tag det grønne valg hos Det Grønne Køkken, eller nyd et sødt øjeblik hos Café Victoria. Med mindre du selvfølgelig har fået den helt store rodbehandling hos tandlægen. Så kan det godt være, du bare skal gå i Normal og købe dig et par Panodiler.