Rosengårdcentret er Danmarks næststørste butikscenter med over 150 butikker på 100.000 m2.

Du finder både en stor dagligvarebutik, biograf, mange caféer og restauranter, apotek, døgnåbent tankstation, samt kontorer med liberale erhverv.

Rosengårdcentret byder velkommen til fristende shopping for hele familien i et lyst og venligt miljø. Centret bliver løbende fornyet og bragt helt up-to-date – i 2015 åbnede Lilla Gade og Store Torv genåbnede som Torvet med en ny og flot Information samt lækre spisesteder. Tilbage i 2012 var centret igennem en omfattende udvidelse af både Rød og Blå Gade. Det betyder endnu bedre rammer både for vores kunder og vores butikker.

Rosengårdcentret ligger centralt placeret på Fyn med en unik tilgængelighed – kun få minutter fra motorvejen. Det er nemt at komme til og fra både med bus, bil eller på cykel. Og med 3000 parkeringspladser omkring hele centret, er det hurtigt og nemt at parkere.

Alle p-pladser er helt uden tidsbegrænsning og ganske gratis.

Rosengårdcentret blev i 2007 af kunderne kåret som Danmarks bedste shoppingcenter.
Centret blevet kåret blandt 24 af Danmarks førende shoppingcentre og det er detailorganisationen MMM-Klubben, der står bag kåringen.
I 2009 vandt centret i lignende konkurrence kategorien “bedste p-pladser”.
Herudover blev Rosengårdcentret i 2009 nomineret til nordens bedste shoppingcenter.

Centret er kendt for sin høje standard, når det gælder orden, renlighed og aktiviteter i centret.

Informationen ligger på Torvet. Informationen er tilgængelig for personlig betjening i centrets åbningstider. Her er det også muligt at forny buskort, købe gavekort og kontokort til vores butikker.

Centeradministrationen ligger på Torvet, 1. sal.

For mere information, kig under ejerforhold.

Alle butikslejere er medlem af Centerforeningen i Rosengårdcentret. Centerforeningen står for den fælles markedsføring og aktiviteter i centret.