Vi kan tilbyde dig kvalitative stærke eksponeringer i helt unikt miljø og på en stærk markedsplads med en årlig kundestrøm på over 7 mio. kunder.

SKILTEMULIGHEDER
Markedsføring i centret giver “top of mind” effekt  og du er så tæt på købssituationen som muligt, og mediet kan både bruges taktisk og strategisk.
Det kan være budskaber bestående af f.eks. image markedsføring, introduktion af nyheder eller andre former for budskaber. Udgangspunktet for placering og størrelsen på skiltene er at sikre, at samtlige besøgende bliver eksponeret for indholdet flere gange i løbet af det tidsrum, de opholder sig i centret.
En skiltningskampagne kan desuden udvides med fx sampling, promotion eller salgsprøver.

EVENTS
Vi har plads til kreative, seriøse & anderledes ideer – og de er altid velkomne. Der er mange muligheder for at sætte sit personlige præg på aktiviteterne. Rosengårdcentret er en oplagt platform for events. Kunderne opholder sig gennemsnitligt 1,5 time i centret, hvor demonstrationer, uddeling af vareprøver o.lign. giver virksomheder mulighed for at komme i dialog med et nærværende og købestærkt publikum.

UDSTILLINGER
Produktudstillinger placeret i centrets “knudepunkter” giver liv og skaber opmærksomhed. Mulighederne er mange for at skabe et miljø omkring udstillingen. I kortere eller længere perioder kan udstillingen bemandes, ligesom video, internetopkobling, brochurer, visitkortbokse m.v. er oplagte muligheder for at skabe yderligere interesse.

HENVENDELSE 
Ønsker du at markedsføre din virksomhed eller dit produkt i centret, kontakt da Centeradministration for mulige aftale om perioder og pris.

Rosengårdcentret er ejet af ECE European Prime Shopping Centre Fund som blev stiftet i august 2011 med deltagere af en række internationale investorer, heriblandt pensionsselskabet ATP og Otto Famillien som er ejere af Otto Group, verdens største postordrefirma, med 123 datterselskaber og 50.000 ansatte i 20 lande.

Otto Famillien er også indehaverne af ECE projektmanagement (”ECE”) som har overtaget ledelsen af Rosengårdcentret.

Rosengårdcentret er et meget attraktivt sted at arbejde – og det er vi stolte af. Har du lyst til at være en del af et stort fælles miljø, så kan du altid kontakte den butik, du har interesse i uopfordret.