PARKERING
Vi har 3000 gratis p-pladser, så der er altid plads til én til. Du behøver ikke tænke på betaling eller bekymre dig om p-vagter – for dem har vi nemlig ingen af.
Der er p-pladser ved alle indgange til centret og du kan hurtigt finde en ledig plads ved at følge p-skiltene – Vil du gerne tørskoet i centret, så har vi en lys og venlig p-kælder med 70 pladser ved Lilla Indgang E, samt 106 pladser under føtex ved Blå Indgang L.
Ved Indgang F findes en tunnel for fodgængere, cyklister og biler, der fører en sikkert under Gørtlervej og direkte til stort parkeringsområde.

FIND RUNDT
Når du besøger centret, kan du med fordel benytte vore elektroniske Infostandere og vejvisere. De viser dig lige hen til din favoritbutik!

HANDICAP FACILITETER
Det er nemt for kørestolsbrugere og gangbesværede at færdes i centret. Der findes handicapparkering ved alle indgange og brede indgangsdøre uden trin ved siden af indgangskarussellerne.
Gennem parkeringskælderne ved Indgang F og ved føtex, er der adgang via elevator, ligesom der er elevator til vores toiletfaciliteter under Torvet.
Ved henvendelse i Informationen på Torvet kan du gratis låne en kørestol.

ELEVATORER OG RULLEFORTORVE
Gennem parkeringskælderen ved Lilla Indgang F er der adgang via elevator, ligesom der er elevator til vores toiletfaciliteter under Torvet. Der er desuden rullefortove ved Lilla Indgang E samt tunnel udendørs.

FAMILIERUM / BABYLOUNGE
Du finder vores flotte puslerum under Torvet, og der er adgang både via trappe og elevator.
Loungen er indrettet med bløde møbler og gode puslefaciliteter og mikroovn, så du kan hygge dig med børnene eller de andre mødre, mens du pusler om de små. Der er tv med tegnefilm så storesøster eller -bror også kan være med.

SHOPPING I RØGFRIE OMGIVELSER
Rosengårdcentret inviterer til samvær og oplevelser uden røg* – derfor er hele centret, inklusiv alle caféer og restauranter, røgfrie.
*For rygning af elektroniske cigaretter i Rosengårdcentret gælder samme regler som for almindelige cigaretter.  Det kan være svært, både for gæster og centrets personale, at skelne mellem almindelige og elektroniske cigaretter og for at undgå uheldige situationer,  hvor gæster, der benytter sig af elektroniske cigaretter, fejlagtigt bliver beskyldt for at overtræde centrets rygepolitik, har vi valgt denne løsning.

DYR I CENTRET
Dyr må ikke medtages i centret, undtaget er førerhunde eller hvis du kan bære den på armen. Ved besøg hos AniCura Rosengårdcentrets Dyreklinik, med dyr, skal Lilla Indgang F benyttes.

HJERTESTARTERE
Vi skal passe godt på os selv og hinanden, og for at du kan føle dig ekstra tryg har vi også defilibratorer (hjertestartere) i Rosengårdcentret.
Den ene befinder sig på søjlen i starten af Rød gade – tæt ved Informationen og den anden befinder sig udenfor på cykelskuret ved Gul indgang D. Ydermere er der en hjertestarter placeret hos Føtex i Blå Gade, Indgang H eller indgang L.