Find information om Rosengårdcentret

Om centret

Undrer du dig over, hvornår Rosengårdcentret blev bygget? Og hvilke priser centret har vundet gennem tiden? Ja, så er du havnet det rette sted. Du kan læse alt om centrets standarder for renlighed og den gode shoppeoplevelse samt hvordan du finder vej til Informationen og centeradministrationen. Det er nemlig her du skal henvende dig såfremt du har spørgsmål til dine kundeforhold, eller hvis du skal efterlyse familiens yngste medlem, der er gået på opdagelse i legetøjsbutikkerne på egen hånd. Du finder også eventuelle opslåede stillinger – enten hos Centeradministrationen eller i de enkelte butikker. Så hvis du drømmer om en fremtid i Danmarks næststørste shoppingcenter, er det med at holde øje med siden her.

Åbningstider og transport

Skal det være endnu mere praktisk, finder du også alle butikkernes åbningstider, rutebeskrivelser og en oversigt over hvilke transportmetoder, der passer bedst til dig. For det er jo forskelligt, om man er på cykel, i bil eller bare hellere vil snuppe en taxa på vej hjem, når man er blevet tungt belæsset med indkøbsposer efter den helt store shoppedag.

Returret

Har du fået købt en vare, som alligevel ikke var dig? Ja, så kan du læse meget mere om de forskellige forbehold i forhold til din fortrydelsesret. Så shop bare løs, for vi bytter dine varer med et smil.

Parkering og handikapfaciliteter

Du finder også information om parkering og handikapfaciliteter, så du kan planlægge turen i Rosengårdcentret ned til mindste detalje. Og du finder naturligvis også en oversigt over de forskellige indgange, elevatorer, mm.

Kontaktinformation

Brænder du inde med spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig uanset spørgsmålets omfang og anledning. Også hvis du bare lige har lyst til at sige hej.