Ungerne elsker det. Og vil elske jer for det. At tage på telttur med familien er at tage på eventyr. Og hvad gør det, at man måske er lidt myggestik rigere og lidt nattesøvn fattigere, når man kommer hjem, når bare ungerne smiler og leger. Læg mobil og iPad på hylden, og kom helt ned på jorden i ferien. Med telt over hovedet og pløkker i plænen.

Der er hardcore camping, og så er der bare dejlig enkel telttur med familien. Hvis man virkelig vil vende hverdagen på hovedet, skal man pakke cykeltaskerne med telt, soveposer og primus og tage på eventyr. For det gode ved teltturer er nemlig, at de kommer i både small, medium og large.

Her får du Rosengårdcentrets bud, i alle størrelser, på sommerens dejligste telttur med familien. Og bare rolig. Føles det nyt og farligt, står Spejdersport og resten af Rosengårdcentret klar til at hjælpe jer afsted på en ferie, I aldrig glemmer.

Telttur med familien – small

Du kender det godt. Varm dag i haven. Tusind ting man burde ordne. Ungerne keder sig og plager om iPad-tid, og is der ikke findes i fryseren. Pak madkurven med gode rugbrødssandwich, fyld vandflaskerne med god saft. Og slå så teltet op lige midt i baghaven. Det gode ved hjemmecamping er, at man så let som ingenting kan hente præcis det, man måtte mangle. Og når mørket falder på, og lommelygterne laver skygger på teltdugen, skal der ikke mere end en lillebitte spøgelseshistorie til, før end hele familien føler sig på eventyr derhjemme.

Telttur med familien – medium

Endelig weekend. Solen står højt på himlen, og hele familien vil til stranden. Tag teltet med, og book en enkelt overnatning på en campingplads ved din lokale favoritstrand. Følelsen af ferie bruser frem, og selv en helt almindelig lørdag aften bliver helt eksotisk for ungerne, som finder nye venner, mens i kan sidde i teltåbningen med et glas iskold rosé og bare nyde den friske natteluft, inden turen går hjem igen næste formiddag. Det er strandtur de luxe, og der skal kun en lillebitte telttur med familien til, for at føle at livet lige bliver et nummer større.

Telttur med familien – large

Når I har trænet i baghave og på den lokale campingplads, er I klar til det helt store eventyr. Less is more giver rigtig god mening, når man har prøvet at skulle halvere sin oppakning op til flere gange for at få plads til den i ferien. Men hvad har du egentlig brug for, når teltdugen er spændt op til ferie, ungerne er lykkelige og I bare skal nyde livet og hygge sammen på primitiv, men samtidig effektiv, vis i telt sammen som familie. Det er anderledes, hyggeligt, billigt og en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker, der, ligesom jer, nyder den ultimative frihed det er, når ferieboligen kan pakkes sammen og flyttes præcis hen, hvor I vil.

Nevada 4 telt
Nu 2.549 kr. Spejder Sport

Trangia 25-4 UL m.gasbrænder
Nu 699 kr. Spejder Sport

Hotbed fibersovepose
Nu 779 kr. Spejder Sport

Outwell dobbel luftmadras
Nu 249 kr. Spejder Sport

NeoAir luftmadras
Nu 1.049 kr. Spejder Sport

MT10 lommelygte
799 kr. Spejder Sport

Stanley 1L termoflaske
369 kr. Spejder Sport

Cloud 4 telt
Nu 1.039 kr. Spejder Sport