Konfirmation – Den Store Dag

Gaveidéer til konfirmanden eller det helt perfekte sæt til det festlige og gennemførte konfirmationslook.

1.

Blød og mineral-baseret blush der er nem at påføre og arbejde med. Giver en perfekt og naturlig glød til kinderne. Blushen er beriget med fugtgivende hyaloronsyre, antioxidanter og plejende mandelolie.
Nilens Jord, Simply Blush 180,- Beauty Team

2.

En cremet, fløjlsblød og let læbestift der holder i lang tid. Skabt til at lægge sig på læberne som en gloss men med en intens farve og mat finish. Vælg mellem 12
spændende farver.
Lip Liquid 75,- The Body Shop

3.

Forårets duft kommer fra Prada. En sprudlende, frisk og feminin duft med noter af søde bær og krydrede appelsinblomster der tilsammen gør Candy Gloss helt uimodståelig.
Prada parfume 480,- Beauty Team

4.

Mød pigerne bag den populære YouTube-kanal ”Hot Beauty Stuff” og få deres bedste tips og tricks til både hverdags- og festmakeup, hår-guides, mode, DIY’s og pigernes bedste råd til, hvordan man starter en YouTube-kanal. Den oplagte
gave til konfirmanden eller til at søge inspiration til festmakeuppen inden den store dag.
Beautybox bog 199,95,- Bog & Idé

5.

Til dig der ønsker en holdbar foundation, der sikrer et smukt og ensartet udtryk i op til 24 timer. Indeholder hyaloron som fugter, dækker og tillader din hud at ånde. Beskytter samtidig den sarte hud mod solens stråler.
L’Oréal foundation 149,95,- Matas

6.

Gå foråret i møde med friske og douchede pastelfarver på neglene. Lakken fra Gosh er nem at påføre og den gode dækkeevne sørger for en smuk og skinnende
finish, der holder – hele dagen og festen igennem.
Gosh neglelak 69,95,- Matas

7.

Denne luksuriøse hand balm fra Rituals er specielt udviklet til at berolige og blødgøre den sarte hud på hænderne. Indeholder naturlige ekstrakter fra rismælk og kirsebær, der nærer huden og tilfører en opløftende og sød duft af forårsblomster.
Hånd balsam 85,- Rituals

8.

Inden solen for alvor bryder igennem, kan du snyde dig til lidt sommerkulør med denne gyldne bronzeolie fra The Body Shop. En lækker dry oil med shimmer-effekt der både fugter og oplyser huden, helt uden at klistre. Perfekt til festlige lejligheder.
Shimmering Body Oil 175,- The Body Shop

Gaveideer og beautybox til konfirmation1