Tillykke! Du kom ind – måske på din drømmeuddannelse, måske på en prioritet, måske på en retning, du slet ikke havde forventet ville fange din interesse. Uanset hvad, så venter mange års spændende læring, nye venner for livet, gode fester til den lyse morgen og stille aftener på læsesalen.
Kort sagt; velkommen til universitetet, og til et helt nyt kapitel i dit liv!

Allerede inden du overhovedet havde læst velkomstbrevet fra Uni færdigt, begyndte de første praktiske tanker sikkert at melde sig. Skal der en ny computer til? Og hvilken er mon den bedste til studielivet? Måske det også kræver en ny taske? Og hvor mange bøger skal den mon kunne indeholde? Og bruger man overhovedet papir og pen på universitetet? Og hvad med outfittet til rusturen?

Guide til studiestart i Rosengårdcentret

Hvis du føler, at hovedet er ved at eksplodere med tanker om den perfekte studiestart, så fat mod. Tag en dyb indånding, og kom i Rosengårdcentret. For med vores hjælp og butikkernes ekspertise, bliver du guidet til det helt rette udstyr, så studielivet bliver en leg.

Start med computeren
Ingen studietid uden en god computer. Den er ganske enkelt uundværlig. Start med at finde ud af, hvilke programmer, du kommer til at bruge – jo tungere de er, jo flere krav skal du stille til din nye computer. Skal du derimod bare bruge den til noter, præsentationer og den slags, ja så vælger du bare den gængse model. Men husk nu at vælge den lette udgave, for når tasken er fuld af fire tunge bøger, en computer, termokande med kaffe, plus det løse, kommer skulderen hurtigt på overarbejde!

En god taske
Og nu vi er ved det med tasken. Så pas på skuldrene og på ryggen. Dermed ikke sagt at der behøver at gå helse-Else i den, men vælg en taske med brede stropper, så du ikke går kold på cykelturen – eller når du skal sent hjem fra fredagsbaren. Særskilte lommer til computer og bøger er også praktisk, så det hele ikke ligger i bunden af tasken og roder rundt mellem rejsekort, telefon og madpakke.

Og alt det løse
Nu har du styr på det mest basale, men studielivet kræver også meget andet. En kalender, en notesbog, en god termokande, et par gode hovedtelefoner når sidemanden i læsesalen gnasker gulerødder, overstregningstuscher (også kaldet ”den hurtige form for note-tagning”), måske en ny cykel og måske nogle fagordbøger, så det bliver lidt lettere at tygge sig igennem det tunge pensum. Og så selvfølgelig et nyt outfit til rusturens fester.

Alt dette, og meget mere, finder du naturligvis i Rosengårdcentret.

Rigtig god studiestart!

HP All in one printer
Nu 249 kr.*
fra Power

NEYE OFFICE Computer sleeve
13” 169,95 kr.
 fra Neye

Apple MacBook Pro 13″
Nu 9999 kr.* fra Power

RAINS Rygsæk
499 kr. fra Neye

Asus Vivobook 14″ bærbar
3999 kr. fra Power

HERSCHEL Penalhus
Flere farver, Nu 149 kr. fra Neye

Toshiba ekstern harddisk 1TB
Nu 369 kr.* fra Power

Huawei Mediapad T3 7″ tablet
Nu 555 kr.* fra Power

HP X900 mus
Nu 19 kr.* fra Power

HAGLÖFS Rygsæk
Flere farver, 699 kr. fra Neye

HP Notebook 15″ bærbar
4999 kr. fra Power

SOFIE SCHNOOR Shopper
599 kr. fra Neye

*På tilbud hos Power til og med søndag den 2. september 2018.