18. marts kl. 12-15 i Gul Gade: Karsefabrikken

Hvorfor fejrer vi påske? Lægger hønen chokoladeæg? Gemmer påskeharen virkelig æg i haven? Hvad er karse og hvordan kan det gro på vat? Alt dette og meget mere bliver der snakket om, når vi åbner karsefabrikken. Alle børn får mulighed for at dekorere deres helt egen karsefigur, så karse og få den med hjem. Mor og far er velkomne, men de kan også trygt handle i fred og ro og overlade børnene til karsefabrikkens søde personale.

24.-25. marts, begge dage kl. 11-15 i Gul Gade: Peter Kanin event.

Masser af gratis aktiviteter for børn fra 11-15.
Lørdag vil børnene kunne deltage i farvelægningskonkurrence, gættekonkurrence og kreative workshops, hvor børnene kan lave deres egne kaninører og grøntsager ud af “Orb Molecule skum”.
Søndag vil der være farvelægningskonkurrence, dekorationskonkurrence, hvor børnene kan pynte et flamingoæg, og kreativ workshop, hvor de kan lave deres egne kaninører.

24.-25. marts, begge dage kl. 12-15: H. C. Andersen Paraden.

Danmarks nationalt og internationalt prisbelønnede H.C. Andersen Paraden er kunst, kultur og folklore på én gang. Det charmerende og umiddelbare gør det lille, musikalske show til oplagt og eventyrlig underholdning for store og små.

31. marts kl. 11-13 rundt i centret: Hr. Plys og Påskeharen.

Hr. Plys har taget sin ven Påskeharen med i centret, hvor de går rundt og deler mini-påskeæg ud til børnene.