Udstyr til skiferien

Hvad er vigtigst, hvis du snart skal på skiferie?? Her får du gode tips til noget af det bedste, funktionelle udstyr til turen.

Sund januar?

Måske har julemaden sat sig tungt, måske du bare ønsker at spise sundere i januar. Hvis du er en af dem, der har sat et mål om at forbrænde lidt ekstra kalorier i januar, så har vi samlet inspiration til, hvordan du holder dig sund.

Chillfaktor og hva’ så?

Kombinationen af vind og de lave temperature bringer vinterstemningen frem. Om vi vil det eller ej, så daler temperaturen, og det er blevet tid til at forberede os på den biddene, danske kulde. Vi har samlet 5 gode råd, til at holde varmen, og 3 varme trøjer, som er uundværlige i vinterkulden.

Et boblende nytår

Har du styr på, hvilken Champagne, der passer til hvad? Og hvilken temperatur den skal have ved servering? Her er nogle gode råd og bud på rigtigt gode dråber fra Føtex.

Juleopskrifter til den søde tand

Ingen jul uden søde sager til de mange søde stunder. Her får du inspiration til at udfordre pebernødderne med italiensk-inspireret julekage, skønne romkugler, små kager til kaffen og varme drikke man kan lune sig på.

Lykken er chokolade

Det er lyst. Det er mørkt. Det er fyldt. Det er flydende. Det er chokolade – og vi elsker det!

Pynt er ikke bare pynt

Vi elsker al slags julepynt – men nogle gange elsker vi designerjulepynten lidt mere.

All I want for Christmas

Vi gør dig og dine børn klar til julens hyggelige fester med sæsonens største tendenser.

Dress up

Bliv klar til fest med det perfekte festlook til ham og hende.

Brødrene har gjort Søstrene til en succes

De to brødre Mikkel og Cresten Grene passer særdeles godt på de to søstre Anna og Clara. Siden de overtog familievirksomheden, er Søstrene Grenes succes vokset år for år med butikker uden for Danmarks grænser og eget design.

+ Cocktails til festen, til middagen eller bare fordi.

Tid til cocktails. Forkæl dig selv og dine smagssanser med lækre cocktails
ud over det sædvanlige. Til festen, til middagen eller bare fordi.

+ MAD hjemmesyltet

Hjemmesyltet i lille skala. Fordi det smager så godt. Fordi det ser så smukt ud. Fordi det er så hyggeligt.

BLADE RUNNER 2049

Blade Runner 2049. Filmen er en fortsættelse af kultklassikeren Blade Runner fra 1982, der dengang skabte overskrifter pga. filmens dystopiske sci-fi-univers.

JUICE – Selvtillid og lækkert hår

“Kaffe, juice og meget mere”. Teksten på Joe & The Juice’s logo fortæller historien om en anderledes dansk café, som sætter en ære i at give kunderne mere end bare mad og kaffe. Men hvad er det mon, der gemmer sig bag ordene “meget mere”?

Blue Autumn

Denim forsvinder aldrig fra hverken modebilledet eller klædeskabet. For hvem elsker ikke et par blå jeans? Men glem alt du ved om det slidstærke materiale, for efterårssæsonen byder på nyfortolket denim med fine feminine detaljer, et ungdommeligt tvist og komfortabel pasform. Det perfekte match til efterårets køligere vejr.

+ MAD til børnefødselsdag

Invitér bare hele klassen på børnefødselsdag. Vi har kreeret fire sjove desserter og søde snacks til små slikmunde. Lige til at sætte på bordet Hurra!

Her er dine børns helte

Ved du heller ikke, hvad dine børn har hovedet begravet i, når du sidder og ser Vild med Dans eller den Store Bagedyst? Et godt bud er, at de ser YouTube. Her kan du møde en række af de nye mediestjerner, der bruger den populære videokanal som en karrieremulighed.

Too cool for school

Efterårsmoden er på banen med nye cool looks til både skoledage inden døre og frikvarterer i regn og rusk. Denne sæson dikterer lag-på-lag som et sikkert hit til den kolde tid, blødt jersey med plads til leg i skolegården, praktiske materialer, superseje sneakers, fine accessories og varme huer til kolde ører.

+ MAROKKO

Drøm dig til markedspladser fyldt med grøntsager, skønne krydderier og duftende couscous. Her får du maria meldgaardsbud på delikate marokkanske klassikere, der er gode at invitere gæster til. Pynt bordet med mynte. Så er du der næsten…

Nydelse nærvær og øjenåbner

Sommeren er fuld af muligheder for at gøre alt det dejlige,
vi ikke når til hverdag. Hvad enten du er til storbyferier eller
afslapning, til eksotiske eventyr eller velkendte yndlingsspots,
kan du blive inspireret af disse fire kvinder
og deres drømmeferier.

CITY CHIC – klar til storbyferie

Der er intet som en sviptur i maj, der kan forkæle parforholdet. Her guider vi dig til de perfekte forårsfriske citystyles, når der står storby i kalenderen. Fra romantiske lange skørter og løse buksedragter til afslappet look i smukke pasteller og klare farver, der kan kombineres i det uendelige. Vælg et par nude stiletter, der går til det hele. Og sæt personligt finish på dit ferielook med små tasker, lækre solbriller og fine accessories. Nyd turen!

+ NEM PÅSKEBRUNCH MED FORÅRSGRØNT

Te, gode juicer og måske et glas champagne er godt hertil.

Perfekte kager, kærlighedskoks – og et nyt liv

Da arkitekten Annemette Voss for tre år siden vandt Den Store Bagedyst på DR1, blev hun kendt i hele Danmark som Bagedronningen. Samtidig skete der et kæmpe skred i hendes liv, der gør, at hun i dag står forandret tilbage. Vi har mødt hende til en snak om de store omvæltninger, om hendes bagebøger – og om hendes nye job som tv-vært i Odense.

FORÅR MED FORMER – Lækker stil til kurvede kvinder

Man behøver ikke være en ultratynd vårhåre for at have en skøn stil. Bare tænk på stilikonet Adele! Vi elsker kvinder med kurver og hylder formerne med en modeserie fyldt med alt det friske, lækre forårstøj, der ligger på hylderne lige nu. Med særligt fokus på dig, der nyder dine smukke runde former. Hop ud i det!

+ FORÅRETS FEST

5 forårslækkerier med alt der er sprødt og grønt lige nu. og menuen er nem at lave.

“Det har jeg aldrig prøvet før – så det kan jeg sikkert godt”

Som barn og ung vidste Christina Hembo ikke noget værre end at række hånden op i skolen. Men mødet med hendes mand blev ikke bare starten på en lang kærlighedshistorie - det blev også begyndelsen på en mere modig Christina. Velkommen til kvinden bag smykke- og ur-successen CHRISTINA Jewelry & Watches.

Get in your comfort zone

Gå det første spæde forår i møde i smygende lækkert loungewear og bløde, behagelige stoffer. Pyjamas-looket er ikke kun cool til hverdag og på jobbet, men kan snildt opdateres til festlook med høje hæle og velvalgte accessories.

Makeuppens magiske rejse

Hvad gemte der sig i 20’ernes makeup-pung? Og hvornår brød de røde læber for alvor igennem og blev en klassiker? Tag med skønhedsekspert Charlotte Torpegaard på en tidsrejse ind i makeuppens farverige verden.

“Jeg var på Nupo i halvandet døgn – så kørte jeg på McDonald’s”

Hun er halv færing og halv syrer. Hun er bokser og sosu-assistent. Sarah Mahfoud er ikke lige til at regne ud. Udover at være “Vild med dans”-vinder og Danmarks bedste kvindelige bokser, så går hun sine egne veje og mener, at lysten er det bedste værktøj til at opnå det, man gerne vil.

TID TIL AT SHINE

Alles øjne hviler på de unge i kirken og til festen. Her guider vi pigerne til de perfekte hvide yndlingslook – både det feminine og det cool, der mikser det pigede og romantiske med sporty detaljer.