Lilla gade

Lilla er farven for de royale, de magtfulde og de magiske. Flyder der ikke blåt blod i dine årer, er du dog stadig velkommen i Lilla Gade.

I Lilla Gade kan du give skønheden en ordentlig overhaling. Du kan for eksempel trisse en tur over til Beauty Team eller Royal Hair og selv få gjort lidt ekstra for både hud, hår og negle. Til en festlig lejlighed eller bare fordi.

Gaden bugner også med gode og inspirerende modebutikker at kaste sig over. Bliv opdateret på den nyeste mode hos Only, Gina Tricot, Pieces, Tommy Hilfiger, Gundtoft, Company’s eller Zara.

I Lilla Gade har vi både noget til den trendy, den sporty og den klassiske. Så fat mod – du finder helt sikkert også noget, der falder i lige netop din smag.

Trænger du til at blive inspireret på boligfronten, så må du ikke glemme at lægge vejen forbi Stilia. Her finder du både nips, plakater og hyggelige gaveidéer til hende eller ham, der har alt.

Også for børn

Her er altså nok at gå på opdagelse i – lige fra lækre vine, unikke smykker og sexet undertøj til telefoner. Men vi ved jo alle, at mange timers endeløs shopping ikke huer familiens mindste medlemmer. Det har vi heldigvis taget højde for! Hos Løvens Hule kan børn og barnlige sjæle boltre sig i et stort indendørs legeunivers med farverige bolde og alskens underholdning. Så behøver mor og far ikke stresse, men kan shoppe i ro og fred. Og børnene slipper for at stå i kedelige ventepositioner, mens mor prøver den ene sko efter den anden.

I Lilla Gade kan du også få styr på sportsudstyret. Peak Performance, Sport Point og The Athlete’s Foot har et stort udvalg af fede sneaks, tøj til et aktivt liv og træningsoutfit.

Har du været hele gaden igennem, er dagen måske allerede ved at gå på hæld. Og så er det jo meget praktisk, at man lige kan smutte forbi Fakta og handle ind til aftensmaden, inden turen går hjem med fyldte indkøbsposer.