Kundekort

GAVEKORT - Gi´ et gavekort - Gi´Glæde !
Er du i tvivl om en gave, er gavekortet et sikkert hit. Gavekortet er et lille smart plastickort, der fungerer som et forudbetalt dankort. Kortet købes i Informationen i Rød Gade. 

Gavekortet laves med det samme til dig - på netop det beløb du måtte ønske - dog minimum 100,- kr. Det koster dig ikke noget at få oprettet gavekortet. Gavekortet er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdatoen. 
Du kan også købe en lille smart gaveæske til det.

Foretrækker du at købe kortet hjemmefra, så kan du købe det online her, og få kortet sendt med posten. Øvrige handelsbetingelser finder du i gavekort-shoppen.

Du kan naturligvis betale med dankort i Informationen samt på webshoppen og valutaangivelsen er altid i danske kroner inklussiv moms.

Du kan til hver en tid se det tilbageværende beløb på dit gavekort her på siden, eller ved at scanne QR-koden bag på kortet*

 

*QR-koden findes kun på gavekort udstedt efter den 1/12 - 2013


MERE SHOPPING MED ET KUNDEKORT
Med et Rosenkonto-kundekort kan du gøre gode køb over alt i centret - til Danmarks billigste kontorente. Kortet fås med kredit fra 5.000 kr. – 30.000 kr. og i 2 rentevarianter. Der er ingen oprettelsesgebyr.

Kortet bestiller du i Informationen eller online.

Hør nærmere i Informationen.