Et pulserende centrum for service, kontorer og penge

Rosengårdcentret er andet og meget mere end Danmarks næststørste butikscenter med over 150 butikker. Vi er også et center for service, kontorer og penge. I tidens løb har flere kontorer med liberale erhverv valgt at leje sig ind i det store center, og det forstår man godt. For her i Rosengårdcentret har vi altid fingeren på pulsen, og et højt antal besøgende fra nær og fjern. Såvel det meste af Danmark som udlandet

Derfor finder du både tandlæger, banker, et hørecenter og en billig benzintank. For hos os handler det om shopping hele vejen igennem. Og det er praktisk, for hvem vil ikke gerne trøstes med lidt shopping efter et smertefuldt besøg hos tandlægen? Eller klare regningerne i banken med det samme, når du nu alligevel er ude og få klaret alle gøremålene? Og når så det hele er ordnet, ja så kan du jo meget passende tanke bilen op, så den er klar til endnu et besøg i Rosengårdcentret.

Vi holder naturligvis også selv til i centret med vores administration og markedsføringsafdeling, og på Store Torv yder vi en udstrakt service i Informationen, der er tilgængelig for personlig betjening i centrets åbningstider. Her kan du spørge om alt mellem himmel og jord – næsten da. Men vi hjælper altid med åbningstider, at finde vej, hvor længe din returret gælder, og meget mere.

Det er også i Informationen, du skal henvende dig, hvis du skal have fornyet dit buskort, købe et gavekort eller oprette et kontokort til alle butikkerne.

Fokus på service, kontorer og penge

Rosengårdcentret er kendt for sin høje standard, når det gælder orden, renlighed og aktiviteter i centret. Vi har også en høj standard, når det gælder mulighed for valutaveksling, pengeoverførsler og adgang til hæveautomater.

Rosengårdcentret er et levende centrum for service, kontorer og penge i Odense – midt på Fyn.