I Odense er det nemt at handle herretøj

Klassisk business garderobe, afslappet fritidssæt og råt streetwear. I Rosengårdcentrets store sortiment af smart herretøj finder du nemt og hurtigt det, du søger.

Her er det hele samlet på ét sted, og ekspedienterne i de velassorterede butikker står klar til at råde og vejlede dig. Du kan shoppe alt, hvad du behøver. Lige fra jakker, frakker, trøjer. T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans, sokker, shorts og meget mere.

Rosengårdcenteret har det hele, så du kan spare en masse tid, når du skal handle nyt herretøj – uanset om det skal være håndsyede jakkesæt fra Milano eller de nyeste trends fra New York.

Herretøj efter din smag

Rosengårdcentret er det effektive butikscenter for den målrettede mand, der har fingeren på pulsen og fokus på herretøj af god kvalitet. Ligegyldigt hvilken stil, du har, så kan du let finde det herretøj, som passer til netop din smag.

Og det der med stil – ja, det er ikke altid bare sådan ligetil. Nogle gange ved man helt præcist, hvad det er, man kan lide og går målrettet efter de lyseblå skjorter. Andre gange er tvivlen større, og det kan være vanskeligt at vælge mellem den klassiske og den farverige habitjakke. Men hvis du er i tvivl, så fat mod, for du får altid en førsteklasses service fra personalet i butikkerne i Rosengårdcentret. Uanset om du bare skal have en ny T-shirt til basislageret eller er på udkig efter et nyt og gennemført outfit til festen, står de klar til at hjælpe dig med at finde frem til din personlige stil.

Så kig forbi Rosengårdcentret næste gang du skal fylde klædeskabet op. Her kan du nemlig blive klædt på til enhver anledning – til hverdag, fest, arbejde eller sport. Rosengårdcentret har det bedste og største udvalg af herretøj i Odense – lige i hjertet af Fyn.