Gul gade

Du er nu trådt ind på Gul Gade – og sikke en gade! Ifølge asiatisk kultur symboliserer den gule farve nemlig solen og guldets farve og betyder både sundhed, herlighed og kraft.

Indrømmet, i Rosengårdcentret er vi ikke eksperter i asiatisk kultur. Men vi ved en hulens masse om at skabe den gode shoppe-oplevelse. Uanset farve!

Til den modebevidste

Som én af de største gader i Rosengårdcentret finder du et stort udvalg af alle kategorier, alle prisklasser og alle præferencer. Nåh ja, og der er noget for alle størrelser – store som små power-shoppere.

I Gul Gade kan både noble herrer og fine damer blive klædt godt på hos Bertoni, Bestseller, Femilet, Kaufmann, H&M, Selected og Zizzi – for blot lige at nævne et par stykker.

Børnetøj er der også masser af hos Look at me, og teenageren kan boltre sig hos Quint – med eller uden mors og fars dankort.

Tag et lille hvil og smag på herlighederne

Imens teenageren går amok i den fedeste og nyeste mode, kan forældrene jo meget passende tage et lille hvil og fylde depoterne op hos Bager From. En sandwich til den store sult eller en kage og en god kop kaffe til når den søde trang melder sig.

Derefter er det videre med shoppingen. Gul Gade bugner af skønne delikatesser til den madglade connaisseur. Kig forbi Sv. Michelsen, The og Idé, Nespresso eller Slagteren, og bliv fristet over evne. Er du mere til de sunde specialiteter inden for helsekost, så har Helsam et stort og spændende udvalg af biodynamiske, veganske, gluten- og laktosefrie varer til dig, der gerne vil leve livet lidt mere bevidst.

Er du til knaldtilbud og det nyeste nye inden for elektronik og gadgets? Så er Power noget for dig! Står du i stedet bare og mangler noget nyt til hjemmet, så finder du et stort basisudvalg hos Rosengårdens Isenkram samt det skønneste interiør og design til boligen hos Imerco Home.

Til de skønhedsbevidste er man i den heldige situation, at både Matas og The Body Shop bor i denne gade. Så det er altså i denne ende af centret, at du finder dit næste beauty-køb til både hverdag og fest.

Alt dette, og mere til, finder du i Gul Gade.