Grøn gade

Du er nu kommet til Grøn Gade. Og vi vil gerne fortælle, at grunden til, at gaderne er opdelt i farver, er ganske enkelt for at gøre det nemmere for dig at finde rundt og planlægge din tur rundt i centret.

Smag på grøn gade

Grønt er som bekendt godt for øjet. Og det giver sådan set god mening, for grøn symboliserer nemlig natur, sundhed og god energi. Alle tre ting finder du masser af i Grøn Gade i Rosengårdcentret. Luk naturen indenfor med grønne retter, der stiller sulten efter en lang shoppetur.
Hos Jensen’s Bøfhus får du naturligvis en solid og mør bøf, den klassiske sauce og smørstegte kartofler. Men du kan samtidig også gå all-in på salatbaren og bare nøjes med en tallerkenfuld af det knasende grønne. Er du mere til take-away, så bed den søde medarbejder hos Sunset Boulevard om at give den gas med salatbladene og rødløgene, når sulten nærmer sig. Lige til at tage med til næste shoppe-destination.

Men glem ikke det syndige

Og nu vi taler om at tage med hjem, så er Johansens Vinhandel et besøg værd. Her finder du et stort udvalg af skønne delikatesser, udsøgte vine og spiritus samt små lækkerier – helt perfekte til særlige aftener eller som en sød værtindegave.

Du kan også bare undlade det med salaten, og nyde et smagfuldt øjeblik hos Pizza Pizza og se de mange mennesker suse forbi efter dagens gøremål og indkøb.

Har man sagt A, må man også sige B. Det betyder, at efter ethvert hovedmåltid følger en skøn og sød dessert. Heldigvis er det i Grøn Gade, at du finder Paradis Is. Fuld af alskens smagsvarianter og toppings til dem, der bare skal have dét lidt ekstra. Prøv en lille is i et bæger til de mindste, imens mor eller far kaster sig over en gammeldags isvaffel med flødebolle, skum, syltetøj og drys. Så hygger vi!

Grøn Gade er for de alsidige

I Grøn Gade finder du selvfølgelig også alt det, der stiller den anden sult. Nemlig shoppe-sulten. Besøg Change Lingerie, og forær dig selv lidt luksus til det inderste. Find den nyeste mode hos Solo Concept, Paw Sko og Neye. Og få styr på både solbriller og kontaktlinser hos Synoptik.

Er du vild med alt det, der glitrer, så smut forbi Plaza Ure og Smykker og Skovgaard Guldsmed og Urmager.

I Grøn Gade finder du også Click for foto-entusiasterne, GameStop for de spilleglade samt Bog & Idé for læsehestene.