Giv et gavekort til Rosengårdcentret eller shop frit med en Rosenkonto


Går du i gavetanker men mangler idéen til, hvad det lige skal være? For vi kender det jo alle. Nogle gange er det bare svært at finde på en god gave til mor, til far, til kæresten eller til teenageren. Og så findes der vel ikke noget bedre end at give en gave, der passer til enhver personlighed, til enhver stil og til ethvert gavebudget.

Gavekort – den ultimative gave

At give et gavekort til én, du holder af, er både nemt og giver en garanti for en glad modtager. For hvem elsker ikke at få en gave til alle butikker på én gang? At kunne gå på opdagelse i et helt shoppingcenter med frit valg på alle hylder. At snuse i ethvert hjørne af alle sine yndlingsbutikker, prøver den ene sko efter den anden. Bare det at gå rundt og planlægge det næste drømmekøb kan næsten være en gave nok i sig selv.

Så næste gang du skal give en gave, men ikke helt kan finde ud af, hvad det skal være – så giv et gavekort til Rosengårdcentret. Så garanterer vi, at den heldige modtager altid kan finde lige præcis det, de ikke vidste, de manglede.

Her kan du bruge gavekortet

Med et gavekort til Rosengårdcentret i hånden, kan du gå på opdagelse i mere end 150 butikker. Her finder du de allernyeste tendenser og trends inden for mode, livsstil og skønhed. Men der er også noget for hele familien og ikke mindst også for børnene. Bolig, legetøj og sjove events i centret man kan lade sig underholde af, når man nu alligevel er på besøg.

Med sådan et gavekort i hånden får du kort sagt hele Rosengårdcentret i gave.

Kontokort til Rosengårdcentret

Er du mere interesseret i at forkæle dig selv med en lille shoppe-gave, ja så er et kontokort måske mere noget for dig. Med en Rosenkonto får du fast handlefrihed til at shoppe løs i Rosengårdcentret. Så har du altid hele Rosengårdcentret lige ved hånden. Det er næsten som at have et nyt gavekort hver eneste dag. Og så er det både nemt, hurtigt og uden unødvendige gebyrer. Læs mere om kontokortet, og find ud af, om en Rosenkonto er noget for dig.