Friske fødevarer og blomster

Friskfanget fisk, velhængte bøffer, lækker ost, nybagt brød, en fyldig årgangsrødvin og en smuk buket blomster. Rosengårdcentret har opskriften på en vellykket aften med de bedste råvarer, der tilsammen skaber det gode måltid med smagen i centrum. Her finder du alt inden for friske fødevarer og blomster.

Her finder du et væld af friske fødevarer og blomster, og en stor del er selvfølgelig lokale varer fra Odense og Fyn. Gode og velsmagende råvarer, der udfordrer sanserne og skaber gastronomiske oplevelser.

Sæt smagen i højsædet ved et veldækket bord med den skønneste buket eller smukkeste dekoration,og kombiner det med håndplukkede og udvalgte råvarer og eksklusive ingredienser. Så kan det ganske enkelt ikke blive bedre. Så er du sikker på succes.

Delikatesser og gaver til hverdag og fest

Når du skal handle ind til både hverdag og fest, så er Rosengårdcentret stedet. Med to store dagligvarebutikker og en lang række lækre specialforretninger finder du alt, hvad hjertet kan begære af lækre delikatesser og blomster til hele Odense og Fyn.

Hver specialforretning står for det allerbedste inden for netop sit område, og her kan du finde de lækreste fristelser og delikatesser inden for alle varekategorierne.

Find den allerbedste vin til middagen, til gaven eller bare til en helt særlig lejlighed. Få fyldt posen op med specialfremstillet chokolade, italienske specialiteter og håndlavede delikatesser. Perfekt til værtindegaven eller til en hyggeaften hjemme i sofaen, når det bare gerne må være lidt ekstra lækkert end sædvanligt. Og der findes vel næppe noget, der varmer og glæder mere end en smuk buket blomster. Uanset om det er til én du holder af – eller bare til dig selv, fordi du har fortjent det.

I Rosengårdcentret bugner det med alverdens lækkerier, friske fødevarer og blomster. Så det er bare med at komme afsted, finde lækkersulten frem og lad dig inspirere af vores store udvalg af lækkerier og smukke blomsteranretninger.