Det sker i Rosengårdcentret


Hold dig opdateret på nyheder fra Rosengårdcentret, spændende arrangementer og aktiviteter i centret og følg os via Instagram, hvor du får et kig ind i centrets hverdag. Det hele sker nemlig lige her.

Aktiviteter

Nogle besøger måske bare Rosengårdcentret for at se, hvilke nye varer der er kommet i butikker eller for et hurtigt smut i Matas. Andre studerer nøje vores kalender og planlægger deres besøg efter, hvilke aktiviteter der er i centret. Uanset hvad, så lover vi dig, at der altid sker et eller andet spændende i centret for både mor, for teenageren og for hele familien.

Vi har altid noget spændende i ærmet – lige fra modeshows med centrets egne kunder, underholdende shows, kreative workshops, koncerter, konkurrencer, og meget meget mere. Så hold øje med aktiviteterne her på siden og i det trykte magasin, du kan hente, næste gang du besøger Rosengårdcentret.

Film

Vil du gerne holde øje med nyheder fra Rosengårdcentret hjemme fra sofaen, så hop forbi vores film-univers. Her kan du blive opdateret på gode tilbud, få forsmag på særlige kampagner eller bare komme i rigtig shoppe-humør inden du tager på shoppetur, julegaveindkøb eller inspirationstur når den nye sæson ruller ud i butikkerne. Du finder filmene her og på vores egen YouTube-kanal. Så op med benene og frem med popcornene – det er tid til at se film!

Instagram

Får du i stedet dit fix på Instagram, når du skal lede efter gode tilbud, nye stilarter og inspiration til din næste shoppetur, så følg os på Instagram – og se alle vores posts lige her. Vi holder dig løbende opdateret på alt, hvad der rør sig i centret, hvor du får den bedste caffe latte og hvilke nye key items, du bare må eje.

Men vi elsker også, når du deler dine shoppeoplevelser med os. Så næste gang du prøver et lækkert outfit i prøverummet, drikker en skøn kaffe eller bare hygger i centret, så husk at tagge dit billede med #Rosengårdcentret.