Det Grønne Køkken til kamp mod madspild

Nup en sen aftensmad, spar penge og gør samtidig en aktiv indsats for at bekæmpe madspild. Nysgerrig? Så læs mere her, og se, hvordan du kan bidrage til at reducere madspild.

Her er en god nyhed til studerende på budget, til de miljøaktivisterne eller slet og ret til alle de betænksomme danskere, der ønsker at passe på miljøet. Du kan nu spare 50%, hvis du køber din Thai Takeaway hos Det Grønne Køkken mellem kl. 19.30 og 20.00, eller til der ikke er mere mad tilbage.

Det Grønne Køkken kommer med en klar opfodring: Lad os sammen gøre en forskel for vores miljø, og reducere madspild. Det er heldigvis blevet moderne at tænke på miljøet, når vi spiser eller køber mad. Food Too Good To Waste er et af de tiltag, der blandt andet skal inspirere til at formindske spild, og det vil det Grønne Køkken også gerne være med til. På verdensplan bliver en tredjedel af den mad, vi køber, smidt i skraldespanden, og det er alt for meget mad, hvis man spørger Det Grønne Køkken. For at undgå at deres mad bidrager til det store spild, har de valgt at skrue priserne i bund lige inden lukketid.

Husk at tilbuddet kun gælder for take away. Kom forbi og hjælp køkkenet med at tømme fadene.

Thai takeaway tilbud hos Det Grønne Køkken
Det grønne køkken passer på miljøet
Det Grønne Køkken reducere madspild med Food Too Good To Waste