Det perfekte gavekort

Er du i tvivl om en gave, så er et gavekort et sikkert hit. Gavekortet er et lille smart plastikkort, der fungerer som et forudbetalt dankort.

Du kan her vælge at købe et gavekort, som den heldige modtager kan bruge til lige hvad de ønsker sig. 
Gavekortet kan benyttes i næsten alle vores butikker.

Gavekortet kan enten købes i Informationen på Torvet eller her på siden med følgende valgmuligheder:

Gavekort med personlig hilsenFlere gavekort
Aktiver dit gavekort herTjek saldo på dit gavekort her

Forsendelse:

Vi gør opmærksom på, at der henvises til Post Nords frister for postomdeling, hvor det oplyses, at forsendelsen er minimum 5-7 hverdage undervejs.
Men bestil dit gavekort i god tid før du skal bruge det!

Scan QR-koden bag på gavekortet med din mobiltelefon, hvorefter du ser den aktuelle saldo, samtidig kan du se hvilke transaktioner, der har været – og i hvilke butikker.

Ved ældre gavekort uden QR-kode kan du tjekke din saldo her, hvorefter du kommer ind i systemet og skal taste kortets 11-cifrede kontonummer.

Vi glæder os til at se jer i Rosengårdcentret, når gaven skal indløses.

Handelsbetingelser ved køb af gavekort

Gyldighedsperiode
Gavekortet er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdato.

Beløb
Gavekortet kan laves på netop det beløb du måtte ønske – dog minimum 100 kr. Der er ingen gebyrer ved oprettelse af gavekortet ved personlig henvendelse i Informationen. Dog er der et mindre gebyr ved online bestilling. Ligeledes er der her et maksimum pr. bestilling på 3.500 kr. Valutaangivelsen er altid i danske kroner inklusiv moms.

Hvem står bag kortet?
Elektroniske Gavekortet via Rosengårdcentret (cvr. 32313914), udstedes og administreres af SparXpres, som er en afdeling af Spar Nord Bank, der er en af Danmarks 10 største banker.