Lækre fashionshops med super flot dametøj

I Rosengårdcentret finder du et stort udvalg af eksklusivt dametøj, casual streetwear, internationale brands og danske fashionkoncepter. Rosengårdcentret i Odense har det skønneste udvalg af flot dametøj til kvinder i alle aldre – vi har tøjet, der passer til enhver stil, personlighed og anledning.

Centrets mange lækre modebutikker bugner af superfeminint dametøj, cool og klassisk design, sæsonens nyeste kollektioner og hippe designere. Direkte fra catwalk og internationale modeshows og op på butikkernes tøjstativer.

Her er de bedste betingelser for at shoppe igennem og samtidig bevare overblikket over alle de nye tendenser inden for dametøj, fordi det hele er samlet på ét sted.

dametøj i odense

dametøj på fyn

Du kan gå fra den ene velassorterede butik efter den anden og kombinere glamourøse silketoppe, klassiske cardigans, flotte frakker og seje designerjeans – lige efter dit eget hjerte. Her skaber du din egen stil i dit eget tempo.

Shop alverdens dametøj i hjertet af Fyn

Rosengårdcentret er det ultimative shoppingcenter på Fyn for alle modebevidste kvinder, uanset om det gælder de hotte trends eller det elegante design.

Rosengårdcentret har et overdådigt miks af skønt dametøj i Odense på Fyn. Her findes et væld af mærkevarer, sæsonens her og nu-tendenser og absolutte musthaves i de mange spændende butikker, der byder på gode shoppingoplevelser og superfin service.

Uovertruffen service i Rosengårdcentret

Uanset om du blot skal bruge hjælp til at finde en anden størrelse, eller har behov for den helt store stil-opgradering, er butikkernes personale altid klar på at give en hjælpende hånd. Det bedste de ved, er når du går derfra med et smil på læben og med din helt egen personlige stil i bæreposen.

Så kig forbi Rosengårdcentret, tag din kæreste, din mand eller din bedste veninde under armen og shop løs blandt vores mange forskellige modeforretninger. Og når du har fundet kjolen, jakken eller skoene, du bare ikke kan leve uden, ja så er der rig mulighed for at tage en slapper på én af de mange caféer, læne sig tilbage og nyde de nyindkøbte varer.