Magiske filmøjeblikke i CinemaxX i Rosengårdcentret


Vi kender det alle – vi går forbi biografens åbne døre, hvorfra den søde og velkendte duft af friskpoppede, lune popcorn strømmer os i møde.
Og pludselig får man en ustyrlig trang til at træde indenfor, læne sig godt tilbage i de bløde sæder og vente på at lyset slukkes og filmen toner frem på det store lærred.

For hvem elsker ikke en tur i biografen – uanset om det er med venner og veninder, kæresten, familien, eller bare en hyggelig tur på egen hånd? Det sjove ved at gætte reklamerne, at gå amok i slikafdelingen og den forventningsfulde summen i foyeren, inden dørene til salen åbner.

I CinemaxX i Rosengårdcentret er der plads til alle slags publikum, store som små. Og her finder du et stort udvalg af de allerbedste Hollywood-premierer, bragende actionfilm, gode gys, smalle genrer, børnefilm, og romantiske komedier hvor Kleenex’en får lov at komme frem fra lommen.

En tur i biografen er en herlig pause fra hverdagens stress og jag. Her i mørket kan du glemme alt om planlægning af aftensmaden, børn der skal hentes og bringes, deadlines på kontoret og den kedelige familiefødselsdag hos din fjerne onkel. Glem for en stund verden omkring dig, og lev dig ind i filmens magiske stemning og uendelige univers.

Grin med komedierne, tab kæben til de storslåede scener, græd til de ulykkelige øjeblikke og mærk rusen når helten lige præcis når at redde kvinden, inden bilen kører ud over skrænten.

Du kan også trille barnevognen og baby helt ind i salen, når CinemaxX holder BabyBio. Her er der plads til både bleskift, opvarmning af sutteflasker og naturligvis også en kop gratis kaffe til de nybagte forældre.

For små biografgængere

Og nu vi taler om børn, så ved de godt i CinemaxX, at det ikke er alle film, der dur til små ører og øjne. Derfor afholdes der MiniMaxX, som er din og dine børns garanti for en tryg, sjov og hyggelig måde at blive fortrolig med biografens forunderlige verden. Filmtitlerne i MinimaxX er nøje udvalgte, så det bliver en god oplevelse for alle.

Synes du ikke, det er nok med et enkelt besøg i biografen hist og her, kan du også melde dig ind i Club CinemaxX og få unikke fordele og optjene bonuspoint, som du kan bruge på både billetter, popcorn og sodavand. Så har du i øvrigt også en ret god undskyldning for at vende tilbage igen, og igen, og…

Og for de eksklusive

Men skal det være endnu mere eksklusivt end det, kan du også komme med til forpremierer og særlige filmevents, hvor den røde løber rulles ud, champagnen poppes og der diskes op med smagfulde hors d’oeuvre. Så er det næsten som at være i Hollywood blandt alle de store stjerner.

Sidst, men ikke mindst, er en biografbillet den mest fantastiske gaveidé, til én du holder af. En lille billet til store filmoplevelser.