Telenor

Smartphones, internet og tilbehør. Hos Telenor ved de alt, der er at vide om telefoner, tilbehør og om flyvende internetforbindelser.

Til dig og til hele familien

Sidder din smartphone fast som en naturlig forlængelse af din arm? Så er Telenor formentlig stedet for dig, for her er de specialister i at få din smartphone til at køre som en drøm. Uanset om det bare drejer sig om et nyt cover eller hjælp til en ny opdatering.

Det er også hos her, at du kan få hjælp til at opsætte lynhurtigt internet i hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset. Her finder du alt til ethvert internet-behov, og der er altid hjælp at hente i butikken, hvor det skarpe personale står klar med opsætningshjælp og med at finde den helt rigtige router til dig. Hos Telenor gør man nemlig lidt ekstra ud af kundeoplevelsen. For det er ikke lige meget, hvilken smartphone eller abonnementsløsning du skal have med hjem. Nogle er til det allernyeste, hvor andre går mere op i at få en pris- og familievenlig ordning. Og det hele findes heldigvis samlet under ét tag.

Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende mærker:

Apple
Huawei
Samsung
Sony
Panzerglas
Tado
Phillips
Netgear
Cromecast
Apple TV
Phillips Hue

Telenor

Lilla Gade, butik 269

60 50 42 39
Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Teknik, musik og TV

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00

fredag den 28. september er butikkerne åbne kl. 10.00-22.00.