Synoptik

Der er grunde nok til at gå i Synoptik, hvis det kniber lidt med synet. Her finder du nemlig briller og solbriller til enhver stil og enhver situation – og Danmarks største udvalg af kontaktlinser.

Fra sygekasse til moderne optiker

Vidste du, at Synoptik blev grundlagt i 1930’erne, men at navnet i stedet lød Sygekassernes Optik? Der er sket meget siden da, men Synoptik handler stadig om høj kvalitet til priser, der er til at betale. I butikken finder du et stort udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser – og hvad briller og solbrillerne angår, så er der et væld af kendte brands og stilarter. For ikke ét ansigt er ens, og det er ikke lige meget, om stellet er rundt, ovalt, firkantet eller noget helt fjerde. For nogle handler det om at brillerne skal være enkle, elegante og diskrete – hvor de hos andre gerne må være farvestrålende, markante og finurlige. Bruger du kontaktlinser, ja så tilbyder butikken dig Danmarks største udvalg, samt et kontaktlinseabonnement hvor du får 25% rabat på briller og solbriller.

Uanset om du vælger briller, kontaktlinser eller begge dele, kan de hos Synoptik tilbyde en Certificerede Synsprøve med Sundhedstjek, som giver et komplet billede af deres synsfunktion og kan opdage eventuelle tegn på øjensygdomme samt andre alvorlige sygdomme.

Den koster 248 kr. og bliver altid udført af vores autoriserede optikere med samme høje faglighed i alle vores butikker.

Kig forbi butikken i Rosengårdcentret, Odense, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende mærker:

Ray-Ban
Burberry
Tommy Hilfiger
Carrera
Oakley
Heritage

Synoptik

Grøn Gade, Butik 91

66 15 97 81
Hjemmeside
Synoptikdk

Læs mere om: Smykker, Ure og Briller

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00