Søstrene Grene

Lyden af den klassiske musik strømmer fra højtalerne, og hylderne bugner af alskens små dimser, du ikke vidste, du manglede. Hos Søstrene Grene finder du alt mellem himmel og jord – og lidt til.

Søstrenes vidunderlige verden

Lige siden den første butik slog dørene op i 1973 i Aarhus, har vi nydt godt af det spændende sortiment. Dengang solgte man hovedsageligt importerede varer fra Asien – te, rislamper, vifter, mm. I dag er Søtrene Grene blevet frontløbere inden for design til hjemmet, køkkenartikler, te og kaffe, specialiteter, hobbyartikler, DIY og udvalgte sæsonprodukter. Bare lige for at nævne et par stykker.

Med et fornyende sortiment og priser, der aldrig er højere, end de behøver at være, ønsker den familieejede virksomhed at skabe en vidunderlig verden, hvor gode fund kan gøres, og hvor kreativiteten trives.

Og selvom der er løbet meget vand under broen siden ’73, er det stadig de to søstre; Anna og Clara, der er omdrejningspunkt for konceptet. Inspirationen til søstrene er fundet i Grene-familien, der grundlagde virksomheden, og som stadig ejer og driver butikkerne den dag i dag.

Kig forbi butikken butikken i Rosengårdcentret, Odense, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende kategorier:

Møbler
Bolig
Interiør
Børneinteriør
Køkken
Legetøj
Gør-det-selv
Hobby
Garn
Maling
Specialiteter
Slik
Indpakning
Festartikler
Skole- og kontorartikler
Sæsonvarer
Jul

Søstrene Grene

Rød Gade, butik 319

Hjemmeside
Facebook

Læs mere om: Bolighus

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00

fredag den 28. september er butikkerne åbne kl. 10.00-22.00.