Plaza Ure og Smykker

Et smykke til kæresten eller et nyt batteri til armbåndsuret? Hos Plaza Ure og Smykker finder du et stort udvalg af ædelstene, af guld og sølv samt ure til enhver smag og stil.

Smukke smykker og ure til alle anledninger

Uanset om du er på jagt efter et hverdagssmykke, en smuk ring til en helt særlig finger eller gerne vil investere i et stilfuldt ur, der kan holde i generationer, så finder du det hele hos Plaza Ure og Smykker. Henvend dig til det faglærte personale, hvis du har spørgsmål til karat, kvalitet og pleje. For hvordan er det nu lige, man renser sine smykker, og bliver perlekæden mat af at ligge i en skuffe?

Du kan også få hjælp til at tilpasse længden på dine kæder eller størrelsen på dine ringe, og så hjælper personalet dig selvfølgelig også med at finde frem til lige præcis det, du er på udkig efter. For smykker og ure er meget mere end bare pynt – det siger en hel masse om ens personlighed og fortæller ofte en helt særlig historie. Og den historie kan Plaza Ure og Smykker hjælpe dig med at få til at stråle om kap med lyset.

Kig forbi butikken, og gå på opdagelse i det store udvalg inden for følgende mærker:

Daniel Wellington
Skagen
Casio
Inex
Nuran
Sif Jakobs
Julie Sandlau
Izabel Camille
Lund Copenhagen
Nordahl

Plaza Ure & Smykker

Grøn Gade, Butik 7

31 52 18 32
Plaza.dk
Plaza Ure & Smykker

Læs mere om: Smykker, Ure og Briller

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 10.00 – 17.00

fredag den 28. september er butikkerne åbne kl. 10.00-22.00.