Pizza Pizza

Når maven begynder at rumle efter en intens omgang shopping, er Pizza Pizza klar til at stille din sult med ægte klassikere til både den lille og den store sult.

Kræs for smagsløgene

I 9 år har man kunnet stille sulten og smage på de gode råvarer og det gode håndværk hos Pizza Pizza i Rosengårdcentret. Og det er der en grund til, for her bliver der altid kræset for smagsløgene, når køkkenpersonalet svinger pizzadej og krydderurter hele dagen lang. Allerede fra det øjeblik du går forbi restauranten i Grøn Gade, breder der sig en liflig duft af friskbagt og hjemmelavet, der automatisk får tankerne til at kredse om iskolde læskende drikke og sprøde pizzabunde med smeltet ost og friske krydderurter. Og når det sker, ja så lad endelig være med at gå forbi, for hos Pizza Pizza er der plads til alle maver og alle pengepunge.

Lavet med kærlighed

Menuen er nemlig sammensat, så der også altid er noget for dig – uanset om du er til italiensk tomatsauce eller en mellemøstlig durum rullet med kærlighed. Du kan tage hele familien eller vennerne under armen og samles om det gode måltid og nyde det gode selskab, eller du kan vælge at tage det med på farten, hvis du har travlt med shoppingen. Den gode smag er heldigvis den samme, for hos Pizza Pizza laver de det hele fra bunden, og det kan smages! Så næste gang maven rumler efter pizzaslice, durum, pita og burger, ja så ved du, hvor du skal gå hen.

Kig forbi, dyk ned i det spændende menukort og bliv fristet af nogle af følgende kategorier:

Pizza
Pizzaslice
Børnepizza
Durum
Pasta
Pita
Burger
Salater
Grillretter
Drikkevarer

Pizza Pizza

Grøn gade, Butik 1

66 15 44 24
Hjemmeside

Læs mere om: Spisesteder i centret

Særlige åbningstider

Mandag – Fredag: 11.00 – 20.00
Lørdag – Søndag: 11.00 – 18.00